a

Eonia

μεσοθεραπεία προσώπου

Ως μια μη χειρουργική και ανώδυνη διαδικασία χωρίς παρενέργειες, η μεσοθεραπεία έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα κατά την τελευταία δεκαετία, επειδή εφαρμόζεται σχεδόν παντού στο σώμα, δίνοντας λύση σε μια πλειάδα αισθητικών προβλημάτων.

Τι είναι η μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία είναι μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία που διασφαλίζει ότι το σώμα σου θα πάρει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Σαν τεχνική, χρησιμοποιεί πολύ λεπτές ενέσεις βιταμινών, αμινοξέων, μετάλλων, υαλουρονικού οξέος, ενζύμων, ορμονών και φυτικών εκχυλισμάτων που εγχύονται στο «μεσόδερμα» ή αλλιώς χόριο, που είναι και το μεσαίο στρώμα του δέρματος. Διαρκεί περίπου 30 λεπτά και δεν έχει χρόνο αποθεραπείας.

 

Πού εφαρμόζεται και με τι αποτέλεσμα;

Η επιλογή των συστατικών γίνεται ανάλογα με τον στόχο που θέλουμε να πετύχουμε και την υπό θεραπεία περιοχή, αφού η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται με ασφάλεια σε σώμα, πρόσωπο και μαλλιά

 • για την αναζωογόνηση και τη σύσφιξη του δέρματος
 • για την αφαίρεση του περιττού λίπους
 • για την αντιμετώπιση ραγάδων και κυτταρίτιδας
 • για την εξάλειψη ρυτίδων και μαύρων κύκλων
 • για την αναγέννηση του τριχωτού της κεφαλής

 

Πώς ξεκίνησε;

Η ιδέα πίσω από τη μεσοθεραπεία είναι ότι διορθώνει υποκείμενα ζητήματα, όπως η κακή κυκλοφορία του αίματος και η λεμφική συμφόρηση και αντιμετωπίζει φλεγμονές που προκαλούν βλάβες στο δέρμα. Σαν τεχνική αναπτύχθηκε το 1952 από τον γιατρό Dr. Michel Pistor για τη διαχείριση του πόνου, αλλά πλέον πρόκειται για μια κορυφαία επιλογή για κάθε θεραπεία ιατρικής αισθητικής.

Η μεσοθεραπεία σύσφιξης στοχεύει στη σωματογλυπτική, αφού ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, επαναφέρει το κολλαγόνο και την ελαστικότητα του δέρματος, λιώνει το περιττό λίπος και συσφίγγει το δέρμα σου χωρίς να χρειαστεί να υποβληθείς σε χειρουργική επέμβαση.

 • Εφαρμόζεται σχεδόν παντού στο σώμα (κοιλιά, μπράτσα, μηρούς, γλουτούς κ.ά.)
 • Προτείνονται περίπου 4-10 συνεδρίες, με μία συνεδρία την εβδομάδα.
 • Ιδανική θεραπεία για όσες επιθυμούν ένα σφριγηλό σώμα μετά την εγκυμοσύνη ή για όσες ξεκινούν προγράμματα αδυνατίσματος.

 

Η μεσοθεραπεία ματιών αντιμετωπίζει το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους. Λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες γύρω από αυτά. Επαναφέρει τη λάμψη στην περιοχή, αφού κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο φωτεινά, πιο υγιή, πιο σφιχτά και αναζωογονημένα.

 • Εφαρμόζεται στην περιοχή των κάτω βλεφάρων και στα πόδια της χήνας.
 • Προτείνονται 1-3 συνεδρίες σε τακτά διαστήματα για καλύτερα αποτελέσματα.
 • Ιδανική θεραπεία για όσες θέλουν να απαλλαγούν από την κουρασμένη όψη και να τονίσουν το βλέμμα τους.

 

Η μεσοθεραπεία μαλλιών είναι μια μη χειρουργική εναλλακτική λύση για την αναγέννηση του τριχωτού της κεφαλής, αφού προωθεί την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών και σταματά την τριχόπτωση. Η θεραπεία λειτουργεί βελτιώνοντας τη ροή του αίματος και ενεργοποιώντας την ανάπτυξη νέων τριχοθυλακίων. Για την ακρίβεια, η μεσοθεραπεία μαλλιών έχει αποδειχτεί ότι δίνει καλύτερα αποτελέσματα από φάρμακα ή προϊόντα για την αναχαίτιση της τριχόπτωσης.

 • Εφαρμόζεται στο τριχωτό της κεφαλής ή όπου υπάρχουν “μπαλώματα”.
 • Προτείνονται τουλάχιστον 5 συνεδρίες για μέγιστα ορατά αποτελέσματα.
 • Ιδανική θεραπεία για άνδρες και γυναίκες με γυροειδή αλωπεκία, τελογενή ή ανδρογενετική αλωπεκία και αλωπεκία που οφείλεται σε στρες.

 

Δεν χρησιμοποιούν όλοι οι ειδικοί τις ίδιες φόρμουλες για μεσοθεραπεία, οπότε δε θα έχεις παντού το ίδιο αποτέλεσμα.

 

H Eonia χρησιμοποιεί μόνο πιστοποιημένα υλικά, εγκεκριμένα από τον FDA, και απασχολεί αποκλειστικά εξουσιοδοτημένο ιατρικό προσωπικό με εμπειρία στην τεχνική της μεσοθεραπείας.