Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου λίγο πριν τον γάμο….

Ατελείωτες προετοιμασίες, άγχος, τρέξιμο και όλες εκείνες οι λεπτομέρειες τελευταίας στιγμής δεν πρέπει να στερήσουν από τις μέλλουσες νύφες την προσωπική ανάγκη για ανανέωση και φροντίδα του εαυτού τους.

Αν ετοιμάζεσαι να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας τότε εκτός όλων των άλλως πρέπει να ξεκινήσεις τις προετοιμασίες σου για το beauty look και το σωστό skin preparation πριν από την μεγάλη μέρα. Θέσε προτεραιότητες και χρονοδιάγραμμα σχετικά με τις θεραπείες σώματος και προσώπου που θα ακολουθήσεις πριν την μεγάλη μέρα. Tα καταστήματα ΕΟΝΙΑ βρίσκονται δίπλα σου την σημαντικότερη μέρα της ζωής σου παρουσιάζοντας τις best wedding treatments που κάθε νύφη πρέπει να ακολουθήσει για να λάμπει την ημέρα του γάμου της!

  • LASER:

Αν θέλετε να απαλλαγείτε πλήρως από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα πριν τον γάμο σας, φροντίστε να κλείσετε το πρώτο σας ραντεβού για Laser τουλάχιστον 7 με 9 μήνες πριν ώστε να έχετε κάνει αρκετές συνεδρίες και να δείτε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Στα ΕΟΝΙΑ διαθέτουμε το Διοδικό Laser διότι εκπέμπει ενισχυμένη μονοχρωματική ακτίνα φωτός μήκους κύματος 810nm με αποτέλεσμα την βαθύτερη διείσδυση στη ρίζα της τρίχας. Η τρίχα επομένως καταστρέφεται αποτελεσματικά από την ρίζα της. Είναι ανώδυνο, ασφαλές και μπορεί να εφαρμοστεί όλο το χρόνο ακόμα και σε μαυρισμένες επιδερμίδες. Αποτελεί την σωστότερη επιλογή ενάντια στη τριχοφυΐα ώστε να απαλλαγείτε από αυτό το άγχος.

  • ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Τοπικό πάχος, ψωμάκια, ανεπιθύμητο λίπος απασχολούν τις περισσότερες γυναίκες και ιδιαίτερα τις νύφες λίγους μήνες πριν το γάμο. Τα ΕΟΝΙΑ προτείνουν μια από τις δημοφιλέστερες θεραπείες ενάντια στο τοπικό πάχος, την κρυολιπόλυση. Το μηχάνημα της κρυολιπόλυσης ψύχει και λιώνει το λίπος σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος όπως κοιλιά, μηρούς, γλουτούς και χέρια. Το λίπος αυτό αποβάλλεται φυσικά από τον οργανισμό μας μέσω της λεμφικού οδού. Το μηχάνημα που διαθέτουμε στα ΕΟΝΙΑ έχει 4 κεφαλές που δημιουργούν αρνητική πίεση και αναρροφούν το δέρμα με το υποδόριο λίπος. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται από την 3η εβδομάδα και για τους επόμενους 2 με 3 μήνες.

  • Βοτουλινική τοξίνη:

Ενέσιμες θεραπείες προσώπου όπως η Βοτουλινική τοξίνη θα πρέπει να γίνονται περίπου ένα μήνα πριν το γάμο ώστε να μην υπάρχει κανένα οίδημα και το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα εμφανές. Οι ενέσεις Botox αποτελούνται από βοτουλινική τοξίνη, η οποία μπορεί να εγχυθεί στους μύες του προσώπου για να μειωθεί η κίνησή τους και κατ’ επέκταση για τη μείωση ή την εξαφάνιση των ρυτίδων έκφρασης. Αποτελεί μια ολιγόλεπτη διαδικασία που δεν απαιτεί αναισθησία και πραγματοποιείται από επαγγελματία ιατρό. Μετά την θεραπεία το δέρμα σας θα φαίνεται λαμπερό και ξεκούραστο και η διάρκεια του αποτελέσματος κυμαίνεται στους 6 μήνες.

  • DERMAPEN:

Η μεσοθεραπεία προσώπου με Dermapen αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες θεραπείες τα τελευταία χρόνια με άμεσα και εμφανή αποτελέσματα γεγονός που την καθιστά απαραίτητη στη beauty ρουτίνα πριν το γάμο. Η μεσοθεραπεία προσώπου Dermapen χρησιμοποιεί ένα ειδικό στυλό που στην άκρη του έχει μικροβελόνες οι οποίες εισχωρούν ταυτόχρονα στο δέρμα (fractional microneedling) με κάθετο ρυθμό και ρυθμιζόμενο βάθος. Οι βελόνες αυτές δημιουργούν μικροτραυματισμούς με αποτέλεσμα ο οργανισμός μας να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη με στόχο την επούλωση τους. Η θεραπεία Dermapen βοηθά στη σύσφιξη και την αναζωογόνηση του δέρματός σας και σβήνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες του προσώπου μας. Καλό θα ήταν να γίνει 2 με 3 μήνες πριν το γάμο ώστε να είναι εμφανή τα αποτελέσματα και να μην υπάρχει κανένας ερεθισμός στο δέρμα μας.

Δείτε τε πακέτα που ετοιμάσαμε για εσάς και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει!

Εμπιστευτείτε τα ΕΟΝΙΑ για τις θεραπείες προσώπου και σώματος πριν το γάμο σας και εσείς ασχοληθείτε με την πιο ευτυχισμένη σας μέρα. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις ειδικές τιμές που προσφέρουμε για τις παραπάνω θεραπείες στις μέλλουσες νυφούλες!

 

Ήρθε η ώρα να λάμψετε!!!