a

Elixir IV

Το Elixir IV αποτελεί μία ολοκληρωμένη θεώρηση στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του σύγχρονου δραστήριου τρόπου διαβίωσης.

Τα πολυδύναμα εξατομικευμένα ελιξήρια δημιουργούνται ειδικά για εσάς και τις δικές σας ανάγκες με βάση κρυσταλλοειδή ενυδατικά διαλύματα ηλεκτρολυτών, στα οποία επιλεκτικά μπορούν να προστεθούν βιταμινούχα σκευάσματα, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά και ήπιοι αντιφλεγμονώδεις παράγοντες.

Η απορρόφηση των πολύτιμων συστατικών των ελιξηρίων μας είναι απολύτως 100%, σε αντίθεση με την εντερική απορρόφηση των βιταμινούχων συμπληρωμάτων που για τους περισσότερους από αυτούς τους παράγοντες δεν ξεπερνά το 15-20%. Σε πολλές περιπτώσεις χρόνιων γαστρεντερικών διαταραχών, αλλά και λόγω γήρανσης, η από στόματος απορρόφηση συγκεκριμένων θρεπτικών στοιχείων μπορεί να μειωθεί πολύ περισσότερο.

Ελλείμματα σε θρεπτικά συστατικά λόγω δυσαπορρόφησης, κακής διατροφής, αθλητισμού, ιδεολογικών διατροφολογικών επιλογών, ορμονικών διαταραχών, ηλικίας, άστατου ωραρίου, αναπληρώνονται με τον αμεσότερο τρόπο.

Ειδικές καταστάσεις όπως η έλλειψη ύπνου, το προεμμηνορυσιακό σύνδρομο, οι χρόνιοι μυοσκελετικοί πόνοι, οι «κράμπες», η μείωση της ερωτικής επιθυμίας, αλλά και το hangover μπορούν να βελτιωθούν με την κατάλληλη ενυδάτωση και αναπλήρωση που προσφέρουν με άμεσο τρόπο τα εξειδικευμένα μας ελιξήρια IV-drips, εμπλουτισμένα με ήπιους θεραπευτικούς παράγοντες.

Η παροχή επαρκών δόσεων κατάλληλων ηλεκτρολυτών, βιταμινών και αντιοξειδωτικών παραγόντων φαίνεται ότι θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα βελτιώνοντας την ετοιμότητά του ενάντια στις επιθέσεις εξωγενών βλαπτικών παραγόντων (βακτηρίων, ιών, μυκήτων, κ.α.).

Επίσης η γλουταθειόνη, ισχυρότατος αντιοξειδωτικός παράγοντας, σε συνδυασμό με τη δύναμη της βιταμίνης C, αποτελεί μία εξαιρετική θεραπεία απόλυτης λάμψης του δέρματος σε όλο το σώμα, αλλά και πρόληψης των δυσχρωμιών, καθώς δρα ανασταλτικά στη μελανινογένεση.

 

Τι είναι το Elixir IV;

To Elixir IV είναι ένα εξατομικευμένο κρυσταλλοειδές διάλυμα βραδείας ενδοφλέβιας έγχυσης, εμπλουτισμένο σύμφωνα με τις ανάγκες σας με βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά, ήπιους θεραπευτικούς παράγοντες.

Τι μπορεί να μου προσφέρει;


Ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες, το δικό σας Elixir IV μπορεί να σας βοηθήσει να:
– αναπληρώσετε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά
– συμπληρώσετε την ημερήσια ενυδάτωσή σας
– ξεπεράσετε ταχύτερα ένα hangover ή ένα jetlag
– βιώσετε πιο ήπια τα συμπτώματα του προεμμηνορυσιακού συνδρόμου
–  θωρακίσετε το ανοσοποιητικό σας από τις καθημερινές επιθέσεις ιογενών και μη λοιμώξεων
– αυξήσετε την πνευματική σας διαύγεια και την αίσθηση γαλήνης, βελτιώνοντας την ποιότητα και τη διάρκεια του ύπνου
– ανεβάσετε τις αθλητικές σας επιδόσεις και να μειώσετε το χρόνο αποκατάστασης
– διατηρήσετε έναν φυσιολογικό μεταβολικό ρυθμό, ενισχύοντας ένα στοχευμένο πρόγραμμα απώλειας βάρους
– τονώσετε την ερωτική σας διάθεση, αποκαθιστώντας τα ελλείμματα σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά με εξισορροπητική δράση στο ορμονικό μας σύστημα

Η θεραπεία με Elixir IV πονάει;

Η θεραπεία αποκατάστασης με τα ελιξήριά μας γίνεται μόνο από εξειδικευμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό με μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση φλεβικών γραμμών. Συνήθως κατά τη διάρκεια της έγχυσης του διαλύματος (30-45 λεπτά) οι θεραπευόμενοι νιώθουν αρκετά άνετα για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους σειρά, να σερφάρουν στο internet, να μιλήσουν στο τηλέφωνο, ή να ενημερωθούν για τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας από το προσωπικό μας.

Elixir

Η θεραπεία με Elixir IV είναι ασφαλής;


Σε αντίθεση με ανταγωνιστικές προτάσεις στο χώρο, τα ελιξήριά μας είναι απόλυτα εξατομικευμένα και σχεδιάζονται για τις δικές σας ανάγκες μετά από την απαραίτητη λήψη ιατρικού ιστορικού και το consultation με το ιατρικό μας προσωπικό.
Όλα τα κρυσταλλοειδή μας διαλύματα και τα ενεργά συστατικά είναι πιστοποιημένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) κι έχουν ένδειξη ακόμη και για ενδονοσοκομειακή χρήση.
Δεν έρχονται προδιαλυμένα, αλλά η ανασύστασή τους γίνεται από το έμπειρο ιατρονοσηλευτικό μας προσωπικό αμέσως πριν τη χορήγηση, διασφαλίζοντας τον εξατομικευμένο χαρακτήρα της θεραπείας σας.

Γιατί να μην καταναλώσω απλά συμπληρώματα διατροφής από το στόμα;

Η ενδοφλέβια έγχυση των ειδικά επιλεγμένων για εσάς ελιξηρίων μας αποδίδει το 100% των θρεπτικών συστατικών και των υγρών στην κυκλοφορία και τα όργανα-στόχους, παρακάμπτοντας το φραγμό του γαστρεντερικού συστήματος.
Για να επιτύχετε παρόμοια επίπεδα ενυδάτωσης και βιταμινικής υποκατάστασης από το στόμα, θα έπρεπε να καταναλώσετε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες συμπληρωμάτων και πιο συχνά, οδηγώντας σε κάποιες περιπτώσεις σε πεπτικά συμπτώματα (δυσπεψία, διάρροια, «φουσκώματα, κτλ)
Επίσης σε συγκεκριμένες περιπτώσεις (χρόνια γαστρεντερικά προβλήματα, δυσαπορρόφηση, δυσανεξίες, ιδεολογικές διατροφολογικές επιλογές, κ.α.), ιδανικά επίπεδα κάποιων θρεπτικών παραγόντων απλά δεν είναι δυνατό να επιτευχθούν από του στόματος.

Τι μου προσφέρει;

Ενυδάτωση

Λάμψη

Θρέψη

Αναζωογόνηση

Ανακούφιση

Τόνωση

Ενδυνάμωση

Ευεξία

Θωράκιση

 

Είναι φυσικό…

Όταν οι ρυθμοί είναι απαιτητικοί.

Όταν η κούραση είναι διαρκής.

Όταν η διατροφή είναι ελλιπής.

Όταν η λάμψη έχει χαθεί.

Όταν η υπερένταση δεν δίνει τη θέση της στη γαλήνη.

Όταν οι επιδόσεις φαίνεται να έχουν τίμημα.

Όταν ο πόνος επιμένει.

Όταν η υγεία απειλείται.

 

Είναι φυσικό…

Να χρειαζόμαστε την εξειδικευμένη βοήθεια που θα συμπληρώσει τις προσπάθειές μας για μια ανώτερη ποιότητα ζωής.