a

Test DNA

test dna

Γεννιόμαστε με ένα συγκεκριμένο DNA το οποίο παραμένει ίδιο σε όλη μας τη ζωή και δεν αλλάζει. Το DNA μας μπορεί να μας παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα που χρειαζόμαστε, για εξετάσεις που θα πρέπει να πραγματοποιούμε συστηματικά για την παρακολούθηση πιθανής εξέλιξης προβλήματος και για να έχουμε μία εικόνα της γενικότερης υγείας μας.

Οι εξετάσεις DNA παρέχουν τη βάση πληροφοριών και για τη μέγιστη εξατομικευμένη διαχείριση αναγκών για τη διαχείριση βάρους αλλά και την επιβράδυνση της γήρανσης σε σημαντικό βαθμό! Στη διάθεση σας βρίσκονται δύο Test DNA, ένα που αφορά την διαχείριση του βάρους και ένα την αντιγήρανση.  

Πως γίνεται η εξέταση; 

Η εξέταση (προδιαθετικού ελέγχου) και για τα δύο Tests γίνεται µε τον πιο απλό, γρήγορο και ανώδυνο τρόπο. Παίρνουμε κύτταρα από το εσωτερικό της παρειάς τρίβοντας δηλαδή για λίγα δευτερόλεπτα µε µια αποστειρωμένη µπατονέτα το εσωτερικό µέρος από το µάγουλο.

Τα γονίδια που αναλύονται και καθορίζουν κατά πολύ µεγάλο ποσοστό τις διαταραχές στην υγεία, το βάρος, τη γήρανση αλλά και τις αντοχές και δυνατότητες µας, έχουν επιλεχθεί από τη διεθνή βιβλιογραφία, έπειτα από πολυετή έρευνα, σύµφωνα µε τεκµηριωµένες επιστημονικές µελέτες. Μας απασχολεί να αναλύσουμε το δείγμα και να λάβουμε τα αποτελέσματα καθώς γνωρίζοντας ακριβώς πως λειτουργούν τα γονίδια μας θα καταφέρουμε να έχουμε την επιθυμητή απώλεια βάρους.

TEST DNA KEYONUS – ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

To Keyonus test προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις αντιμετωπίζοντας τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου εξατομικευμένα, βασιζόμενη στο μοναδικό γονιδιακό προφίλ του. Το Keyonus είναι έτσι δομημένο ώστε να χάσουμε μόνο ότι έχουμε σε λίπος, δεν προσφέρει τη δυνατότητα απώλειας μυϊκού ιστού. Το Keyonus test – διαιτολόγιο προσφέρει διαχείριση του βάρους, έτσι μέσω της σωστής λειτουργίας του οργανισμού καταφέρνουμε να χάσουμε βάρος αλλά και να μη το ξαναβάλουμε ποτέ.

Πόσο χρόνο θα χρειαστώ για να φτάσω στο επιθυμητό βάρος;

Ο χρόνος που θα χρειαστεί ο καθένας για την απώλεια βάρους είναι διαφορετικός και σχετικός σε κάθε περίπτωση διότι ενδεχομένως να συνυπάρχουν θέματα υγείας ή και μεταβολικέςα ανωμαλίες. Το σημαντικό είναι ότι μας δείχνει τον τρόπο που πρέπει να τρώμε στη ζωή μας γιατί τα γονίδιά μας δε θα αλλάξουν. Για παράδειγμα, αν ο οργανισμός μας δεν απορροφά τον σίδηρο λόγω μιας δυσλειτουργίας ενός ή περισσότερων γονιδίων, το διατροφολόγιο μας ενημερώνει ότι πρέπει τις φακές να τις τρώμε σε συνδυασμό με ρύζι, βοηθώντας έτσι τον οργανισμό να μην αποβάλει τον σίδηρο. Με αποτέλεσμα εμείς να ξέρουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας ότι τρώμε πάντα τις φακές με ρύζι.

Τι θα περιέχει το διαιτολόγιο; 

Το διαιτολόγιο που συνοδεύει το Keyonus test είναι εξατομικευμένο και προκύπτει από το συνδυασμό πληροφοριών που λαμβάνουμε από τη γονιδιακή εξέταση (DNA) και από το ιστορικό που συμπληρώνει ο ενδιαφερόμενος για τις συνήθειές του, δηλαδή τον τρόπο και το ωράριο εργασίας, την ηλικία, το φύλο, το ύψος και βάρος του, άλλα προβλήματα υγείας (π.χ. εμμηνόπαυση, θυρεοειδή), τις τροφικές προτιμήσεις ή απέχθειες κτλ. Ο συνδυασμός των πληροφοριών από αυτά τα 2 πεδία μας επιτρέπουν να έχουμε μια πληρέστατη εικόνα για τις καθημερινές ανάγκες του οργανισμού και για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να διαχειριστούμε τα κομβικά σημεία που εξαιτίας των ελαττωματικών γονιδίων δυσλειτουργούν. 

 

ΤΕΣΤ DNA EAUVOIR– ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗΣ

Μέσω του τεστ DNA αντιγήρανσης EAUVOIR μπορούμε να πάρουμε πολλές και σημαντικές πληροφορίες για τα γονίδια που επηρεάζουν την διαδικασία της γήρανσης σε προσωπικό επίπεδο. Επιπλέον, παίρνουμε πληροφορίες για τους προδιαθεσικούς παράγοντες που κάνουν το δέρμα μας να γερνά γρηγορότερα. Είναι ένα πάρα πολύ χρήσιμο εργαλείο που θα μας βοηθήσει στον αγώνα απέναντι στο χρόνο!

Γνωρίζοντας το προσωπικό μας γονιδιακό προφίλ μπορούμε να επέμβουμε και να αλλάξουμε τις συνήθειες που μας κάνουν να γερνούμε και να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες εκείνες που απαιτούνται ώστε να επιβραδύνουμε τη διαδικασία γήρανσης.

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα και περιορίζοντας τα ακατάλληλα μπορούμε να επιβραδύνουμε τη διαδικασία γήρανσης και να προωθήσουμε την κυτταρική ανανέωση έως και 75%!

Το τεστ DNA EAUVOIR μας παρέχει πληροφορίες για τα παρακάτω:

Την σύνθεση του κολλαγόνου

Το ευερέθιστο δέρμα

Την αντιοξειδωτική Ικανότητα – Διαχείριση Ελεύθερων Ριζών

Την προστασία από περιβαλλοντικούς παράγοντες

Την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος

Τον καρκίνο του δέρματος

Την αντηλιακή προστασία

Την αλωπεκία

Τα γονίδια δεν αλλάζουν, όμως η επιστήμη μας έδωσε την δυνατότητα να τα διαβάζουμε, και τον τρόπο που θα τα ενισχύσουμε για να μην δυσλειτουργούν. Έτσι όταν γνωρίζουμε ένα πρόβλημα πριν την εκδήλωση του μας δίνεται η δυνατότητα να μην το βοηθήσουμε να το εκδηλώσει. Η εξέταση γίνεται μία φορά και τα αποτελέσματα ισχύουν για όλη μας τη ζωή.