Image Alt

Λιποαναρρόφηση Body Jet Eco

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

Λιποαναρρόφηση

Η λιποαναρρόφηση μπορεί να είναι μια απλή διαδικασία όμως πρέπει να είμαστε βέβαιοι πως ο ενδιαφερόμενος είναι ο κατάλληλος υποψήφιος. Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού διάγνωσης εντελώς δωρεάν!

Είμαι ο κατάλληλος υποψήφιος;

Ο κατάλληλος υποψήφιος για τη λιποαναρρόφηση είναι συνήθως αυτός με συσσωρευμένο λίπος στο σώμα και αρκετά παραπανίσια κιλά

Έχει χρόνο αποθεραπείας;

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πάρει εξιτήριο την ίδια ημέρα.

Υποβοηθούμενη λιποαναρρόφηση με νερό υπό πίεση.

Η λιποαναρρόφηση Body Jet Eco αφαιρεί το λίπος αναίμακτα, χωρίς να τραυματίζει τους ιστούς.

Τι προσφέρει;

Η άκρως αποτελεσματική, μη χειρουργική επέμβαση αφαιρεί τον πλεονάζοντα ή μη λιπώδη ιστό από συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και βελτιώνει τη μορφολογία του σώματος.

Η λιπομεταφορά πραγματοποιείται άμεσα στο σημείο που επιθυμείτε και μπορεί να εφαρμοστεί στην κοιλιά, στην επιφάνεια των μηρών, στο θώρακα, στο σαγόνι, στους βραχίονες κα. Ενδείκνυται για περιπτώσεις γυναικομαστίας με ή χωρίς υποδόρια μαστεκτομή.

Η μέθοδος έχει μηδενικές παρενέργειες, είναι γρήγορη και αποτελεσματική.

Πως λειτουργεί;

Νερό που εγχέεται υπό πίεση κατά τη λιποαναρρόφηση, συμβάλει στην ακριβή και απαλή αφαίρεση μικρών όγκων λίπους στα στοχευμένα σημεία. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε μικρότερη πιθανότητα τραυματισμού σε σχέση με την κλασική λιποαναρρόφηση, το δέρμα σμιλεύεται και οι ασυμμετρίες γίνονται παρελθόν.

Άμεση Λιπομεταφορά

Το Body Jet Eco προσφέρει δυνατότητα άμεσης λιπομεταφοράς. Για ιδανικά αποτελέσματα μπορεί να συνδυαστεί με κοιλιοπλαστική, μειωτική μαστών, ενέσιμες θεραπείες λιποδιάλυσης όπως και θεραπείες σύσφιξης και ανάπλασης του δέρματος.

Ποια είναι η διαδικασία;

Πριν την επέμβαση θα χρειαστεί να λάβουμε λεπτομερές ιατρικό ιστορικό και να γίνει κλινική εξέταση (ψηλάφηση περιοχών, μέτρηση βάρους, λιπομέτρηση, BMI). Στο Eonia σας παρέχουμε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την επέμβαση (διαδικασία, ενδείξεις, αντενδείξεις, αποτελέσματα, επιπλοκές, μετεγχειρητική πορεία). Στη συζήτηση αυτή καλό είναι να εμπλακεί και ο διαιτολόγος/διατροφολόγος. Ακολουθεί φωτογράφηση των στοχευμένων περιοχών αλλά και όλου του σώματος. Προεγχειρητικός έλεγχος πραγματοποιείται εφόσον κριθεί απαραίτητο, ο οποίος περιλαμβάνει γενική αίματος, γενική ουρών, σάκχαρο, ουρία, κρεατινίνη, ηλεκτρολύτες, λιπιδαιμικό έλεγχο, και κατά περιπτώσεις ορμονολογικό έλεγχο, ηλεκτροκαρδιογράφημα και ακτινογραφία θώρακος. Τέλος, λαμβάνετε οδηγίες για διακοπή ή όχι λήψης φαρμακευτικής αγωγής, καπνίσματος, έκθεσης στον ήλιο, πριν και μετά την επέμβαση.

Πως γίνεται;

Η λιποαναρρόφηση γίνεται με τοπική αναισθησία ή και μέθη ανάλογα με την έκταση και την ποσότητα του τοπικού πάχους ενώ συνήθως διαρκεί 30΄-120΄. Οι τομές είναι πολύ μικρές, συνήθως κάτω από 1εκ. και γίνονται σε σημεία που καλύπτονται. Ακόμα και τομές που πραγματοποιούνται αναγκαστικά σε εμφανή σημεία δεν αποτελούν αισθητικό πρόβλημα.

Η μέθοδος δεν απαιτεί νοσηλεία. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης και για ένα 24ωρο μετεγχειρητικά πρέπει να εφαρμόζεται ελαστικός επίδεσμος προς αποφυγή θρομβώσεων.

Ελαστική, πιεστική φόρμα/κορσές εφαρμόζεται στις περιοχές που αναρροφήθηκαν για 40-60 ημέρες. Για τις πρώτες 20-30 πρώτες ημέρες χρησιμοποιείται όλο το 24ωρο ενώ για τις επόμενες 20-30 ημέρες εφαρμόζεται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι γάζες αφαιρούνται την 2η ημέρα και ο/η ασθενής μπορεί να κάνει κανονικά μπάνιο. Οι εκχυμώσεις (μελανιές) συνήθως υποχωρούν σε 3-14 ημέρες, ενώ το οίδημα θα υποχωρήσει τελείως στους 3 μήνες.

Τα ράμματα αφαιρούνται έπειτα από 7 ημέρες. Ο ασθενής κινητοποιείται άμεσα για την αποφυγή θρομβώσεων. Η υποβοηθούμενη λιποαναρρόφηση σας επιτρέπει να επιστρέψετε στην εργασία σας ακόμα και την επόμενη ημέρα ενώ το τελικό της αποτέλεσμα είναι ορατό σε 1-3 μήνες.

Η υποβοηθούμενη λιποαναρρόφηση με νερό πραγματοποιείται εύκολα, ακόμα και σε ιατρείο, υπό άσηπτες πάντα συνθήκες. Η πιθανότητα τραυματισμού λιποκυττάρων, αγγείων, λεμφαγγείων και νευρών σε σχέση με την κλασική λιποαναρρόφηση είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Επιπρόσθετα το λίπος που συλλέγεται είναι έτοιμο προς λιπομεταφορά και μπορεί να προσδώσει ογκομετρική διόρθωση στο πρόσωπο (πηγούνι, ζυγωματικά, χείλια, ρυτίδες προσώπου, κροταφικές χώρες) και στο σώμα για να διορθώσει τραύματα και ουλές και να προσφέρει παράλληλα λιπογλυπτική δράση.

Είναι επικίνδυνο;

Οι επιπλοκές είναι σπάνιες. Κατά περιπτώσεις ασθενείς έχουν εμφανίσει λοίμωξη του τραύματος, θρόμβωση των φλεβών των κάτω άκρων, αργή επούλωση του τραύματος, συλλογή ορώδους υγρού, αιματώματα, προσωρινή υπαισθησία των αισθητικών νεύρων κ.α. Δυστυχώς το αισθητικό αποτέλεσμα των ουλών δεν μπορεί να προβλεφθεί όμως μπορεί να αντιμετωπιστεί με χειρουργικές ή μη μεθόδους. Η επέμβαση αντενδείκνυται σε προχωρημένη ηλικία, κακή γενική κατάσταση, την περίοδο της εγκυμοσύνης, μη ελεγχόμενες πνευμονικές, καρδιακές, νεφρικές ή ορμονικές παθήσεις και βαριά καπνιστές.

Η μέθοδος απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να απαλλαγούν από μικρές ποσότητες τοπικού πάχους, να διορθώσουν δυσαναλογίες και ασυμμετρίες και να έχουν άμεσα ορατά αποτελέσματα. Εμπιστευθείτε το έμπειρο ιατρικό του Eonia και αποκτήστε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν. Η σμίλευση γίνεται εύκολη υπόθεση με τεχνολογία Body Jet Eco.