a

Eonia

Και νιώστε υπέροχα το καλοκαίρι!

Μιλώντας για γυναικείο σώμα, η κυτταρίτιδα αποτελεί ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης. Πόσες φορές έχετε κοιτάξει το σώμα σας στον καθρέφτη και έχετε νιώσει άβολα με τα σημεία που έχουν κυτταρίτιδα; Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι πως η κυτταρίτιδα δεν σχετίζεται μόνο με το περιττό βάρος. Εξαρτάται από το DNA, από τις τροφές που καταναλώνουμε και από το αν ασκούμαστε κι αν ναι πόσο συχνά. Η κακή αιματική και λεμφική κυκλοφορία συμβάλει στην ανομοιογενή κατανομή του λίπους, και το δέρμα παρουσιάζει τη γνωστή σε όλους μας όψη φλοιού πορτοκαλιού. Μάλιστα, η καταπολέμησή της αποτελεί μία από τις πιο απαιτητικές και χρονοβόρες διαδικασίες.

Καθώς όμως για όλα υπάρχει λύση, ήρθε η στιγμή να σταματήσετε να απογοητεύεστε και να αναλάβετε δράση. Στα Eonia θα βρείτε τους πιο εύκολους και ανώδυνους τρόπους για να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τους!

Μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας

Τα τελευταία χρόνια, η λέξη μεσοθεραπεία γίνεται ολοένα και πιο οικεία και μάλιστα δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που την έχουν εντάξει στο πρόγραμμα περιποίησης και αυτοφροντίδας τους. Αυτή τη φορά δεν θα μιλήσουμε για τη μεσοθεραπεία προσώπου – ίσως η πιο γνωστή μέχρι τώρα- αλλά για τη μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας, η οποία θα σας βοηθήσει να αποχωριστείτε την όψη του φλοιού πορτοκαλιού… μια για πάντα από τους μηρούς, γλουτούς, υπογάστριο, στήθος και γόνατα.

Σε περίπτωση που διαβάζετε γι΄ αυτήν την τεχνική πρώτη φορά, αξίζει να αναφέρουμε πως η μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας εξουδετερώνει τη συσσώρευση τοξικών ουσιών η οποία προκαλεί διόγκωση των λιποκυττάρων και συνεπώς ελαχιστοποιεί το φαινόμενο της κυτταρίτιδας.

Η μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας αποτελεί μία ανώδυνη και απλή διαδικασία και δε διαφέρει πολύ από τις υπόλοιπες μεσοθεραπείες. Πιο συγκεκριμένα, η ALIDYATM πραγματοποιείται με την έγχυση ειδικών ουσιών στον υποδόριο ιστό με τη μέθοδο πολλαπλών νυγμών στην πάσχουσα περιοχή, ανώδυνα και χωρίς αναισθησία. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το λεμφικό οίδημα υποχωρεί και η επιδερμίδα επανέρχεται αργά αλλά σταθερά στην αρχική της κατάσταση. Τα αποτελέσματα είναι γρήγορα ορατά. Από τις πρώτες εφαρμογές οι ιστοί απαλλάσσονται από τοξίνες, η επιδερμίδα γίνεται λεία, ελαστική και σφριγηλή, το τοπικό πάχος μειώνεται αισθητά και η κυτταρίτιδα εξαφανίζεται!

Κρουστικός υπέρηχος

Ακόμα ένας τρόπος για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα είναι ο κρουστικός υπέρηχος ή αλλιώς Shock Wave. Πρόκειται για μία αναίμακτη θεραπεία καινούριας γενιάς η οποία εφαρμόζεται στην αισθητική ιατρική για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, την σύσφιξη της επιδερμικής χαλάρωσης και τη λιποδιάλυση.

Κρουστικά κύματα που δημιουργούνται μεταδίδονται στους ιστούς με ελεγχόμενη πίεση και συχνότητα, κατευθύνονται σε προβληματικές περιοχές του δέρματος ή του λιπώδους ιστού και παράγουν ένα φάσμα θετικών φυσιολογικών αντιδράσεων. Με αυτό τον τρόπο, η θεραπεία διεισδύσει στους βαθύτερους ιστούς, μειώνει των όγκο των λιποκυττάρων, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, προάγει την σύνθεση του κολλαγόνου και ενεργοποιεί την διαδικασία κυτταρικής ανάπλασης.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες περιοχές, όπως είναι οι βραχίονες, η κοιλιακή χώρα, η πλάγια κοιλιακή χώρα, η πλάτη, οι γλουτοί, οι μηροί, τα γόνατα και οι γάμπες. Η λεία και σφριγηλή επιδερμίδα που έχει ως αποτέλεσμα θα σας κάνει να μη θέλετε να αποχωριστείτε το μαγιό σας, φέτος το καλοκαίρι.

Μασάζ κυτταρίτιδας

Είτε είστε λάτρεις του μασάζ είτε όχι, το μασάζ κυτταρίτιδας ή αλλιώς λεμφικό θα σας «κερδίσει» από την πρώτη κιόλας στιγμή. Πρόκειται για το αποτέλεσμα ποικίλων ρυθμιστικών επαναλαμβανόμενων συστολών και διαστολών των κατά σειρά λεμφαγγείων. Το συγκεκριμένο είδος μασάζ επιλέγεται από πληθώρα ανθρώπων που έχουν πρόβλημα με την όψη φλοιού πορτοκαλιού ή αλλιώς την κυτταρίτιδα, καθώς πρόκειται για μία συμβατική θεραπεία με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ποια είναι η λειτουργία του; Το μασάζ εκτελείται πάνω στους λεμφικούς αγωγούς του σώματος και στα λεμφογάγγλια που παρεμβάλλονται ανάμεσα στα λεμφαγγεία. Με τις κατάλληλες πιέσεις στα λεμφογάγγλια και το «τραινάρισμα» των λεμφικών αγγείων επηρεάζονται θετικά τα ζωτικά όργανα του σώματος και βελτιώνεται θεαματικά η λειτουργία τους. Όλο το παραπάνω έχει ως αποτέλεσμα την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, ενώ παράλληλα χαρίζει ανακούφιση στα βαριά πόδια, δίνει ξεκούραση στις πρησμένες γάμπες, εξαφανίζει τους πόνους της πλάτης. Επίσης κατευνάζει τους πόνους της περιαρθρίτιδας και απαλύνει ικανοποιητικά τη χρόνια κόπωση.

Επιγραμματικά τα οφέλη του μασάζ κυτταρίτιδας:

  • Βοηθά στην επούλωση ουλών, αυξάνοντας την τοπική λεμφική κυκλοφορία
  • Αντιμετωπίζει τα οιδήματα και αποτοξινώνει τον οργανισμό
  • Βελτιώνει άμεσα την ποιότητα δέρματος
  • Ενδείκνυται για άτομα που βρίσκονται σε διαδικασία απώλειας κιλών
  • Είναι το κατάλληλο μασάζ για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας για μια αξιολόγηση από το έμπειρο προσωπικό μας και βρείτε τη θεραπεία που ταιριάζει στις ανάγκες σας!