a

Eonia

υαλουρονικό

Υαλουρονικό οξύ! Ανάδειξε τη θηλυκότητά σου με τη βοήθεια του!

Οι αισθητικές θεραπείες που έχουν ως βάση το υαλουρονικό μπορούν να ανανεώσουν την εμφάνισή σου και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου με τον πλέον ασφαλή και φυσικό τρόπο.

Ειδικά τα δερματικά πληρωτικά υαλουρονικού οξέος ή αλλιώς fillers είναι από τις πιο περιζήτητες θεραπείες της ιατρικής αισθητικής, αν θέλεις να τονίσεις τα χείλη σου ή να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση μιας τέλειας μύτης!

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας πολυσακχαρίτης που παράγει φυσικά το σώμα μας και βρίσκεται κυρίως στις αρθρώσεις, το δέρμα και τα μάτια, με την ιδιότητα να συγκρατεί 1000 φορές το βάρος του σε νερό. Όντας εξαιρετικά υδρόφιλο, χαρίζει υγρασία, όγκο κι ελαστικότητα στο δέρμα, βοηθά στη διατήρηση του περιγράμματος και εξομαλύνει τις πτυχώσεις του δέρματος.

Πώς γίνεται η θεραπεία με πληρωτικά υαλουρονικού;

Η διαδικασία είναι ασφαλής, ελάχιστα επεμβατική και χωρίς καθόλου χρόνο διακοπής από τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Μετά την εφαρμογή αναισθητικής κρέμας στην υπό θεραπεία περιοχή, ο γιατρός χρησιμοποιεί μια λεπτή βελόνα ή ατραυματική κάνουλα, για να εγχύσει το πληρωτικό υαλουρονικού οξέος όχι πιο βαθιά από 2,5 χιλιοστά στο δέρμα σου. Μετά την έγχυση, γίνεται απαλό μασάζ στην περιοχή και ο γιατρός σε συνεννόηση με τον ασθενή, βεβαιώνεται ότι η ποσότητα υαλουρονικού ανταποκρίνεται στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η θεραπεία δε διαρκεί παραπάνω από 30 λεπτά και, αν δεν είσαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα, μπορείς να το αναστρέψεις με μια ένεση υαλουρονιδάσης, ένα ένζυμο που διαλύει τα πληρωτικά, όταν εγχύεται κάτω από το δέρμα.

Πού εφαρμόζονται τα fillers υαλουρονικού;

Οι περισσότεροι γνωρίζουν πως το υαλουρονικό στα χείλη προσφέρει αναδιαμόρφωση και διόρθωση του περιγράμματος των χειλιών, αφού εξισορροπεί τις ασυμμετρίες στο σχήμα τους, επαναφέρει τον όγκο τους ή προσθέτει πειρισότερο και λειαίνει τις ρυτίδες γύρω από το στόμα, προσφέροντας οπτική αρμονία και απόλυτα φυσικά αποτελέσματα!

Αυτό που δε γνωρίζουν είναι ότι μια κακοσχηματισμένη μύτη μπορεί να αντιμετωπιστεί απλά και γρήγορα χωρίς χειρουργική επέμβαση και χωρίς καθόλου  χρόνο αποθεραπείας με υαλουρονικό στη μύτη!

Χρησιμοποιώντας ενέσεις υαλουρονικού οξέος σε στρατηγικά σημεία στη γέφυρα, στην άκρη ή και στις πλαϊνές πλευρές της μύτης, μπορούμε να εξισορροπήσουμε το σχήμα της και να διορθώσουμε ασυμμετρίες και εξογκώματα, να μειώσουμε το μέγεθος των ρουθουνιών της ή να την ανασηκώσουμε, χωρίς χειρουργείο, χωρίς γενική αναισθησία και χωρίς χρόνο ανάρρωσης.

Η θεραπεία δε διορθώνει ανατομικά προβλήματα, ούτε μπορεί να μειώσει το μέγεθος της μύτης, αλλά μπορεί να την κάνει φαίνεται μικρότερη με τη σωστή δόση υαλουρονικού στα σωστά σημεία.

Τι παρενέργειες έχει;

Τα fillers υαλουρονικού έχουν ήπιες ως μηδαμινές παρενέργειες: ελαφρύ πρήξιμο, προσωρινή ερυθρότητα ή τυχόν μώλωπες υποχωρούν εντός ολίγων ωρών (ή το πολύ σε 48 ώρες.) Ο γιατρός μπορεί να εφαρμόσει μια παγοκύστη στην υπό θεραπεία περιοχή καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, για να ελαχιστοποιήσει το ενδεχόμενο πρηξίματος.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, αλλά επειδή το υαλουρονικό απορροφάται από τον οργανισμό, χρειάζεται επανάληψη της θεραπείας για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα. Συνήθως, η διάρκεια των εγκεκριμένων από τον FDA πληρωτικών είναι 6-12 μήνες, ανάλογα με το σημείο έγχυσης και τον μεταβολικό ρυθμό του ασθενούς.

 

Γιατί η θεραπεία με fillers υαλουρονικού είναι ασφαλής σα διαδικασία;

Το συνθετικό υαλουρονικό που χρησιμοποιείται στα fillers είναι παρόμοιο με αυτό που παράγει το σώμα μας, οπότε ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος υπερευαισθησίας ή επιπλοκών. Γι’ αυτό, είναι εγκεκριμένο από τον FDA ως ασφαλής θεραπεία αναπλήρωσης όγκου, με την προϋπόθεση να εφαρμόζεται πάντα από πιστοποιημένο γιατρό ή ινστιτούτο.

Η Eonia διασφαλίζει την ποιότητα των πληρωτικών της και σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα της στην ιατρική αισθητική, εγγυάται ένα φυσικό αποτέλεσμα που θα σας μαγέψει!