Image Alt

Eonia

γρηγορο αδυνατισμα ποδια

Το τοπικό πάχος που συσσωρεύεται στα πόδια είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί κυρίως γυναίκες αλλά δεν είναι λίγοι και οι άντρες που μπορεί να τύχει να το αντιμετωπίσουν.

Γρήγορο αδυνάτισμα στα πόδια! Το τοπικό πάχος μπορεί να εντοπίζεται στα γόνατα, στους προσαγωγούς, στους γλουτούς ή και στα Banana Rolls. Το τοπικό πάχος έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

  1. Το πρώτο είναι η επιμονή του. Όσο και αν προσπαθούμε, όσο και αν το παλεύουμε αυτό παραμένει. Μπορεί να τρώμε υγιεινά. Μπορεί να γυμναζόμαστε μέρα παρά μέρα ή και κάθε μέρα. Μπορεί να μη θυμόμαστε τι γεύση έχει η σοκολάτα. Μπορεί να πασαλειφόμαστε με κρέμες και να τυλιγόμαστε με σελοφάν. Μπορεί να κάνουμε 200 καθίσματα κάθε μέρα και να μην βλέπουμε αποτέλεσμα παρά μόνο εάν περάσει πάρα μα πάρα πολύς καιρός.
  2. Το δεύτερο χαρακτηριστικό του είναι το που φωλιάζει. Κάθε άνθρωπος γεννιέται με τις λιποαποθήκες του. Αυτές βρίσκονται σε διάφορα μέρη του σώματός μας. Όσο εμείς μεγαλώνουμε και δεν προσέχουμε τη διατροφή μας τα λιποκύτταρα μας πολλαπλασιάζονται. Αρχικά στις περιοχές αυτές που βρίσκονται οι λιποαποθήκες μας – έπειτα και αλλού. Έτσι, φτάνει μια μέρα που η κατάσταση μας έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Η επιστροφή στην πρότερη κατάσταση μοιάζει άπιαστο όνειρο. Τότε είναι που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το πάχος μας τοπικό. Το τοπικό πάχος λοιπόν, μπορεί να φωλιάσει στην κοιλιά, στην πλάτη, στους γλουτούς, στα χέρια και
    στα πόδια!
  3. Το τρίτο χαρακτηριστικό του είναι ότι συνοδεύεται συνήθως και από κυτταρίτιδα! Λόγω της σύστασης του τοπικού πάχους είναι πολύ σύνηθες και λογικό να συνυπάρχει με την κυτταρίτιδα. Τα λιποκύτταρα διογκώνονται και γίνονται ακόμα πιο εμφανή στην επιφάνεια της επιδερμίδας μας. Η αλήθεια είναι πως το τοπικό πάχος στα πόδια μας μπορεί να είναι λίγο πιο επίμονο τα τελευταία χρόνια. Λόγω της καθημερινότητας, της καθιστικής ζωής, της απουσίας κίνησης και των κακών διατροφικών συνηθειών μας γίνεται όλο και πιο δύσκολο να καταπολεμηθεί. Για καλή μας τύχη όμως υπάρχουν πολλές λύσεις.

Τι μπορούμε να κάνουμε;

Αρχικά, μπορούμε να επιλέξουμε μια σειρά συνεδριών με το μηχάνημα του Κρουστκού. Ο κρουστικός υπέρηχος είναι μία αναίμακτη θεραπεία νέας γενιάς που διαλύει στην κυριολεξία τα λιποκύτταρα ενώ ταυτόχρονα προσφέρει σύσφιξη στην επιδερμίδα! Το τοπικό πάχος εξουδετερώνεται ενώ ταυτόχρονα εξαφανίζεται και η κυτταρίτιδα καθώς μειώνεται ο όγκος των λιποκυττάρων. Τα κρουστικά κύματα που δημιουργούνται κάνουν τη θεραπεία να διεισδύσει στους βαθύτερους ιστούς. μέσω της λεμφικής αποσυμφόρησης να ενεργοποιήσει τη διαδικασία της κυτταρικής ανάπλασης. Με απλά λόγια; Χάνουμε πόντους, το τοπικό πάχος μειώνεται και η κυτταρίτιδα εξαφανίζεται!

Μια εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία από την πρώτη κιόλας συνεδρία είναι το BTL. Το μηχάνημα αυτό μέσω της τεχνολογίας των ραδιοσυχνοτήτων και των υπερήχων δρα στα βαθύτερα στρώματα του λιπώδους ιστού μας μειώνοντας τον. Ταυτόχρονα συσφίγγει την επιδερμίδα. Ο τοπικός μεταβολισμός μας αυξάνεται κατά 110% τη στιγμή της εφαρμογής της θεραπείας αλλά και μετά γεγονός που οφείλεται στην αύξηση της θερμοκρασίας τοπικά στους ιστούς! Η θεραπεία BTL δίνει άμεσα ορατά αποτελέσματα στο τοπικό πάχος στα πόδια ενώ ταυτόχρονα μειώνει το οίδημα και εξαλείφει την κυτταρίτιδα!

Από τη λίστα με τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες στην απώλεια τοπικού πάχους δεν θα μπορούσε να λείπει η θεραπεία με τις Τετραπολικές Ραδιοσυχνότητες. Δεν χαρακτηρίζεται άδικα αναίμακτη λιποαναρρόφηση! Ο συνδυασμός τετραπολικού κενού ραδιοσυχνοτήτων, κεφαλής cavitation και vacuum χαρίζει έντονη λιπόλυση, μείωση του τοπικού πάχους και εξάλειψη της κυτταρίτιδας σε μερικές μόλις συνεδρίες!

Οι λύσεις που μπορεί να βρει κάποιος στο χώρο μας είναι πολλές! Ως ομάδα πιστεύουμε βαθιά στην εξατομικευμένη δράση. Θεωρούμε πως, εφόσον εντοπιστεί η ρίζα του, δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν επιλύεται! Το πιο σημαντικό από όλα είναι να αφήσετε την ομάδα μας να σας αγκαλιάσει και μαζί να βρούμε τη θεραπεία που θα δώσει λύση στο δικό σας πρόβλημα!

Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί και ένας συνάδελφος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας λύσει όλες σας τις απορίες!