a

Eonia

καθαρισμός προσώπου

Καθαρισμός προσώπου αποτελεσματικά!

Συχνά παραλείπουμε τον επαγγελματικό καθαρισμό του προσώπου μας θεωρώντας πως η περιποίηση στο σπίτι είναι αρκετή! Όμως, ο καθαρισμός προσώπου είναι μια θεραπεία που δεν πρέπει να αμελούμε αντιθέτως θα πρέπει να προγραμματίζουμε το ραντεβού με τον/την αισθητικό μας τουλάχιστον μία φορά κάθε μήνα!

Ποιες είναι οι πιο αποτελεσματικές μέθοδοι καθαρισμού προσώπου που είναι διαθέσιμοι στο χώρο μας; Ας τις δούμε:

Καθαρισμός με την βοήθεια των Διαμαντιών

Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή το δέρμα είναι βελούδινο και δείχνει υπέροχο! Τα προϊόντα περιποίησης καθώς και το μέικ απ στρώνουν εξαιρετικά και δεν θα χορταίνετε να αγγίζετε το δέρμα σας. Σταδιακά γίνεται αισθητά πιο λείο και φωτεινό και τυχόν σημάδια ή πόροι γίνονται πολύ λιγότερο ορατά και από εσάς αλλά κυρίως από τους γύρω σας.

Αποτελεί μια ήπια και πολύ αποτελεσματική δερμοαπόξεση με ρινίσματα διαμαντιού σε συνδυασμό με ήπια αναρρόφηση με πολύ άμεσο αποτέλεσμα.

Λειτουργεί παράλληλα ως πρώτη άμυνα στην αντιμετώπιση των πρώτων ρυτίδων και επιδρά στην λείανση διεσταλμένων πόρων και στην καλύτερη επούλωση επιφανειακών ουλών της ακμής.

Εάν θέλετε και εσείς να μάθετε τις ανάγκες του προσώπου σας κλείστε σήμερα ένα ραντεβού δωρεάν δερμοανάλυσης προσώπου με την αισθητικό του χώρου μας!