a

Eonia

κρουστικος προσφορα

Κρουστικός Υπέρηχος: Το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά και σύντομα θα γίνει ο ρουχισμός μας πιο λεπτός με αποτέλεσμα να βγουν στη φόρα όλες οι ατασθαλίες του χειμώνα!

Κρουστικός Υπέρηχος. Οι γυναίκες θα φοράμε μπλουζάκια κοντομάνικα αναδεικνύοντας τα μπρατσάκια μας και φούστες που θα είναι πιο κοντές βγάζοντας στη φόρα τα μπουτάκια μας. Από την άλλη πλευρά οι άντρες θα χάσουν την ασφάλεια του σακακιού το οποίο ενδεχομένως έκρυβε κάποια παχάκια στην περιοχή της μέσης ή της κοιλιάς.

Με λίγα λόγια πλησιάζει ο εφιάλτης όλων όσων παλεύουν με τα παραπανίσια κιλά!

Ίσως όμως όχι πια! Υπάρχει μία επαναστατική θεραπεία που μπορεί να δώσει λύση στο τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα αλλά και τη χαλάρωση του σώματος! Ο λόγος για τον κρουστικό υπέρηχο.

Τι είναι ο κρουστικός υπέρηχος;

Πρόκειται για μία συσκευή η οποία αποτελείται από μία ράβδο. Η ράβδος αυτή στο τελείωμά της έχει μέσα μία κεφαλή που πάλλεται και μεταφέρει κρουστικά κύματα στο σώμα και κάτω από το δέρμα.

Τι μου προσφέρουν τα κρουστικά κύματα;

Ο κρουστικός υπέρηχος είναι μία θεραπεία που εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια στη φυσιοθεραπεία καθώς έχει ως αποτέλεσμα την χαλάρωση των μυών. Τα τελευταία χρόνια και έπειτα από έρευνες η θεραπεία υιοθετήθηκε και από την ιατρική αισθητική ως μέθοδος απώλειας πόντων, καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης του δέρματος.

Γιατί να επιλέξω τον κρουστικό υπέρηχο;

Ο κρουστικός υπέρηχος μπορεί να μας προσφέρει πολλά ως θεραπεία! Εξουδετερώνει το τοπικό πάχος, την επιδερμική χαλάρωση και την κυτταρίτιδα που μπορεί να υπάρχει στα χέρια, στην κοιλιά, στους μηρούς, στα γόνατα και στις γάμπες.

  • Βελτίωση της υφής του δέρματος
  • Σμίλευση του περιγράμματος του σώματος
  • Μείωση του οιδήματος και των κατακρατήσεων
  • Μείωση της κυτταρίτιδας

Που μπορεί να εφαρμοστεί;

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε όλο το σώμα και κυρίως στις περιοχές όπου συγκεντρώνεται το τοπικό πάχος όπως κοιλιά, γλουτούς, μπράτσα, γόνατα και αλλού!