a

Eonia

Μια μαγική μεταμόρφωση της Βασιλικής Τσιάλλη στα ΕΟΝΙΑ!

Η λιποδιάλυση είναι μία διαδικασία την οποία το σώμα μας δεν μπορεί να κάνει μόνο του. Χρειάζεται ο οργανισμός μας να κάνει καύσεις ή χρειάζεται βοήθεια από τους ειδικούς. Πολλές φορές όσο μεγαλώνουμε ο ρυθμός καύσεων “πέφτει” και ακόμα και το γυμναστήριο μπορεί να μην είναι αρκετό. Εάν προσλαμβάνουμε περισσότερες θερμίδες από αυτές που καίμε αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βάζουμε κιλά.

Πως κάναμε λιποδιάλυση στο σώμα της Βασιλικής;

Η Βασιλική είναι μία πολύ δυναμική γυναίκα η οποία αποφάσισε να πάρει τη ζωή της στα χέρια της και να αλλάξει δραστικά τον τρόπο ζωής της!

Η Βασιλική δοκίμασε τον Κρουστικό Υπέρηχο την αναίμακτη θεραπεία καινούριας γενιάς η οποία εφαρμόζεται στην αισθητική ιατρική για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, την σύσφιξη της επιδερμικής χαλάρωσης και τη λιποδιάλυση, τις Τετραπολικές Ραδιοσυχνότητες την πιο σύγχρονη, αναίμακτη, μη επεμβατική θεραπεία λιποαναρρόφησης που συνδυάζει κεφαλή τετραπολικού κενού ραδιοσυχνοτήτων, κεφαλή cavitation και vacuum καθώς και το Λεμφικό για εξάλειψη της κυτταρίτιδας, λεμφική αποσυμφόρηση , αποτοξίνωση του οργανισμού, ελάττωση των κατακρατήσεων, αύξηση της δραστηριότητας του ανοσοποιητικού συστήματος και αύξηση της παραγωγής λεμφοκυττάρων! Επίσης, έκανε και την θεραπεία Diamante που της χάρισε λάμψη και πιο νεανική επιδερμίδα!

Έχασε 8 κιλά! Δείτε την μεταμόρφωση της!

Δείτε επίσης πως μεταμορφώθηκε η Μαρία Γιαννοπούλου κοντά μας!