a

Eonia

Πώς θα μείνετε για πάντα νέες

 

Σκεφτείτε ποιο είναι αυτό που επιθυμούμε όλες οι γυναίκες όσο περνάνε τα χρόνια. Μα φυσικά να μπορούσαμε να σταματήσουμε τον χρόνο, ώστε να μην γεράσουμε ποτέ. Ιδικότερα η γήρανση του προσώπου είναι ένα συχνό πρόβλημα για πολλλές από εμάς. Το καλοκαίρι συμβάλει αρνητικά στη γήρανση του δέρματος, καθώς οι βλαβερές ακτινές του ήλιου μπορούν να το επηρεάσουν αρνητικά. Ωστόσο, για καλή μας τύχη, η τεχνολογία έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό κι έτσι τα χρόνια που περνάνε γίνονται ο καλύτερός μας σύμμαχος.

 

Στα Eonia γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεται το δέρμα σας για να είναι νεανικό, ανεξαρτήτως ηλικίας. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την αντιγύρανση το καλοκαίρι!

 

 

Αντιγήρανση με Mag Le Mieux

 

Επιθυμείτε ένα νεανικό δέρμα χωρίς ρυτίδες; Στα Eonia θα βρείτε μία σούπερ θεραπεία, η οποία ακούει στο όνομα Mag Le Mieux. Η πρωτοποριακή αυτή πρόταση θεραπείας ενεργοποιεί τη διαδικασία κολλαγογένεσης και παραγωγής ινοβλαστών κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εντυπωσιακή αναδόμηση του δέρματος. Μέσα σε λίγες ημέρες θα δείτε το δέρμα του προσώπου σας να αλλάζει και να γίνεται και πάλι λείο, νεανικό και σφριγγηλό. Η ενδοκυτταρική συνοχή αποκαθίσταται, καθώς η θεραπεία επικεντρώνεται στο άνω πρόσωπο αλλά και στο κάτω μισό, επιτρέποντας την οριστική εξάλειψη των ρυτίδων, σύσφιξη και ανόρθωση του περιγράμματος.

 

Η θεραπεία Mag Le Mieux μιμείται κατά πολύ τη δράση της βοτουλινικής τοξίνης και του ενέσιμου υαλουρονικού οξέως, εισχωρώντας κατευθείαν στις ρυττίδες. Πιο συγκρεκριμένα, υαλουρονικό οξύ μεγάλου μοριακού βάρους εγχύεται στις βαθύτερες ρυτίδες και τις γεμίζει, προσδίδοντας όγκο, ενυδατώνοντας και αναπληρώνοντας τη φυσική φθορά του χρόνου. Πρόκειται για μία διαδικασία, η οποία έχει ως στόχο την πρόληψη της σύσπασης των μυών που δημιουργείται κυρίως από τις ρυτίδες έκφρασης. Οι βιολογικές δράσεις γεμίζουν και εξαφανίζουν τις ρυτίδες στη ρινοπαρειακή και ρινοχειλική περιοχή, χαρίζοντας ένα σούπερ νεανικό πρόσωπο.

Η συγκεκριμένη θεραπεία έχει διάρκεια 75 λεπτά, ενώ για καλύτερο και πιο αποτελεσματικό αποτέλεσμα, δεν έχετε παρά να τη συνδυάσετε με άλλες θεραπείες, όπως είναι η χρωματοθεραπεία αλλά και με μια βαθιά ενυδάτωση. Μόλις τη δοκιμάσετε θα ξετρελαθείτε!

Αντιγήρανση και ανάπλαση με Gene0+

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως όταν μιλάμε για αντιγήρανση οι επεμβατικές θεραπείες δεν αποτελούν μονόδρομο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η θεραπεία αντιγήρανσης και ανάπλασης με Gene0+, η οποία παρέχει ταυτόχρονα 4 βασικές θεραπείες. Ποιες είναι αυτές; Η απολέπιση τους εξωτερικού στρώματος του δέρματος, η έγχυση μοναδικών τύπων αναζωογόνησης, η οξυγόνωση που παράγεται από το εσωτερικό και οτ σφίξιμο των περιγραμμάτων.

Η συγκεκριμένη θεραπεία συμβάλει στη βαθιά αναζοωγόνηση του προσώπου με την έγχυση ουσιαστικών αναζωογονητικών θρεπτικών ουσιών και την επούλωση της οξυγόνωσης του δέρματος από μέσα. Ένα από τα πολλά θετικά της είναι πως θεωρείται κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, από τα πιο ανθεκτικό μέχρι το πιο ευαίσθητο. Κι αυτή μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες για super αποτελέσματα.

Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τη λειτουργία της:

Όσον αφορά το κομμάτι της αντιγήρανσης, το OxyGeneo ™ λειτουργεί παρόμοια με τη μικροδερμαπόξεση. Απολέσκει το ανώτερο στρώμα του δέρματος για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, να εξομαλύνει και να ανανεώνει το δέρμα, προετοιμάζοντάς το για να δέχεται ενεργά θρεπτικά συστατικά.

Μέσω της έγχυσης και του αποκλειστικού Capsugen που διαθέτουν τα Eonia, το OxyGeneo ™ καθαρίζει το δέρμα ενώ παράλληλα εισάγει δραστικά και θρεπτικά συστατικά.

Last but not least η οξυγόνωση. Το OxyGeneo ™ παράγει φυσαλίδες CO2 που εκρήγνυνται απαλά στην επιφάνεια του δέρματος δημιουργώντας μια φυσιολογική απόκριση, στέλνοντας αίμα πλούσιο σε οξυγόνο στην περιοχή, αυξάνοντας την τριχοειδή ροή και τον μεταβολισμό του δέρματος. Η οξυγόνωση οδηγεί σε βέλτιστη απορρόφηση των δραστικών συστατικών.


Ήρθε η στιγμή η ηλικία να είναι απλά ένας αριθμός!