Image Alt

Eonia

Ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του, κάθε ζώδιο έχει τις δικές του ανάγκες  φροντίδας της επιδερμίδας. Mολονότι η ομορφιά δεν έχει την ίδια αξία σε όλα τα ζώδια, όλα λαμβάνουν υπόψη τον “κοινό παρανομαστή”. Τη φθορά του χρόνου, που δίνει χώρο στις αναίμακτες θεραπείες να παρέμβουν στον αγώνα απέναντι στα σημάδια του! 

Ζώδια. Ποια αισθητική θεραπεία ταιριάζει στο ζώδιό σας;

Κριός

Ο Κριός είναι το ζώδιο της δράσης, γι’ αυτό και θεωρείται ο πιο χαρακτηριστικός εκπρόσωπος του σύγχρονου τρόπου ζωής. Οι έντονοι ρυθμοί του, η έλλειψη ύπνου, το άστατο ωράριο, ακόμα κι ο αθλητισμός, τον οποίο λατρεύει, δημιουργούν ελλείμματα σε θρεπτικά συστατικά. Αυτά, με τη σειρά τους, οδηγούν σε μια θαμπή και αφυδατωμένη επιδερμίδα και σε ελλιπείς επιδόσεις, που δεν ταιριάζουν στη φύση του.

Τη λύση έρχεται να δώσει το Elixir IV, ένα εξατομικευμένο ελιξήριο βραδείας έγχυσης. Εμπλουτισμένο με βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά και ήπιους θεραπευτικούς παράγοντες. Το κρυσταλλοειδές διάλυμα διαμορφώνεται με βάση τις δικές σας ανάγκες. Τονώνει το σώμα, αναζωογονεί τον οργανισμό και θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ χάρη στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες της γλουταθειόνης και της βιταμίνης C, εξασφαλίζει τη λάμψη της επιδερμίδας και την πρόληψη των διχρωμιών. Το “ελιξήριο” του Κριού (αλλά και κάθε ζωδίου) είναι, φυσικά, πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Έχει, επίσης ένδειξη ακόμη και για ενδονοσοκομειακή χρήση, ενώ τα αποτελέσματά του υπερβαίνουν κατά πολύ το αντίστοιχο όριο βιταμινικής υποκατάστασης από το στόμα! 

Ταύρος

Το ζώδιο της Αφροδίτης είναι από πολλές απόψεις το αντίθετο του Κριού. Αργός, προσεκτικός, μετρημένος, πρακτικός και συγκρατημένος. Χαίρεται με τα απλά πράγματα της ζωής, αγαπάει τις θεραπείες ομορφιάς και προτιμά τις ασφαλείς και δοκιμασμένες μεθόδους.

Ο Ταύρος έρχεται συχνά αντιμέτωπος με το πρόβλημα τοπικού πάχους για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον, λατρεύει το καλό φαγητό, αλλά είναι δυσκίνητος από τη φύση του, με αποτέλεσμα να συσσωρεύει περιττό λίπος στα γνωστά σημεία, κυρίως σε κοιλιά, μπράτσα, μηρούς και γλουτούς, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που παραπονιέται για το αιώνιο πρόβλημα της κυτταρίτιδας. Όχι πια. Χάρη στην επαναστατική θεραπεία Lipofight, τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα είναι πλέον παρελθόν. Το Lipofight μπορεί να επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο και να διοχετεύσει την άμεση ενέργεια ηπερήχων σε συγκεκριμένο βάθος με τη βοήθεια ειδικής κεφαλής. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και η θεραπεία είναι ανώδυνη. Αποτελεί μη χειρουργική λύση λιποδιάλυσης. Όχι ότι ο Ταύρος βιάζεται να επιστρέψει στις καθημερινές του ασχολίες, αλλά ο χρόνος αποθεραπείας της συγκεκριμένης μεθόδου είναι  μηδενικός! 

Δίδυμοι

Από φυσική άποψη, οι Δίδυμοι είναι πολύ κινητικοί, ανήσυχοι και δίνουν την εντύπωση μικρού παιδιού, αφού διατηρούν τη νεανικότητά τους, ακόμα κι όταν τα σημάδια του χρόνου είναι έκδηλα στο πρόσωπο και το σώμα τους. Ένα από τα βασικότερα προβλήματα των Διδύμων είναι η χαλάρωση του δέρματος που έρχεται φυσιολογικά με το πέρασμα του χρόνου και τα μυοσκελετικά προβλήματα που προκύπτουν από την ακατάπαυστη ενεργητικότητά τους.

Ο συνδυασμός ραδιοσυχνοτήτων RF και ισομετρικής άσκησης που προσφέρει η θεραπεία Cronos είναι ό,τι ακριβώς χρειάζονται, αν ψάχνουν μια εναλλακτική μορφή άσκησης που να μην επιβαρύνει τις αρθρώσεις τους. Από τη μία μεριά, η θερμότητα των ραδιοσυχνοτήτων ενεργοποιεί τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο κι ελαστίνη. Από την άλλη μεριά, η παθητική γυμναστική που προσφέρουν τα 30 λεπτά ηλεκτροθεραπείας οδηγούν σε σύσφιξη και γράμμωση του σώματος χωρίς καταπόνηση. Καλά καταλάβατε: το Cronos αποτελεί μια διπλή θεραπεία με εντυπωσιακά αποτελέσματα, ακριβώς όπως η (διπλή) φύση των Διδύμων! 

Καρκίνος

 Ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη, οπότε είναι από τη φύση του εξαιρετικά αισθαντικός και ευαίσθητος. Το ίδιο ευαίσθητη είναι και η επιδερμίδα του, την οποία προσέχει ως “κόρη οφθαλμού”. Ιδανικά, θα χρειαζόταν μια πλειάδα θεραπειών, που θα αποσκοπούσαν στην απολέπιση, αναζωογόνηση, οξυγόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας, σωστά; Λάθος!

Η θεραπεία GeneO+ έρχεται να ταράξει τα νερά στον τομέα της κοσμητολογίας, αφού συνδυάζει 4 μη επεμβατικές θεραπείες σε 1! Επιπλέον, καταπολεμά αποτελεσματικά τις πανάδες και μειώνει τους όποιους υπερ-χρωματισμούς που συνήθως χαρακτηρίζουν την καρκινίσια επιδερμίδα. Το GeneΟ+ είναι ασφαλές σε όλους τους τόνους του δέρματος και μπορεί να θεραπεύσει το ευαίσθητο δέρμα χωρίς κανέναν ερεθισμό. Είναι καλύτερο από την μικροδερμοαπόξεση και δικαίως ονομάζεται το νέο super-facial. Ενυδατώνει, αναπλάθει, διορθώνει και αναγεννά τη γυναικεία επιδερμίδα σε βαθύτερο επίπεδο. Άλλωστε, ο Καρκίνος είναι το ζώδιο του “Αιώνιου Θηλυκού”!  

Λέων

Ο βασιλιάς του ζωδιακού είναι γεννημένος ηγέτης: το πεπρωμένο του είναι να προχωρά μπροστά, να ασχολείται με μεγαλόπνοα σχέδια και να τα φέρνει εις πέρας, σαν να είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο. Με δυο λόγια, θέλει να είναι συνέχεια ο καλύτερος και τις ίδιες απαιτήσεις έχει από τις θεραπείες αισθητικής, τις οποίες πάντα βρίσκει χρόνο να εντάσσει στην καθημερινότητα του.

Η αγαπημένη θεραπεία του Λέοντα είναι αναμφίβολα η Mag Le Mieux και όχι τυχαία. Η συγκεκριμένη θεραπεία εξαλείφει τις ρυτίδες στη ρινοπαρειακή και ρινοχειλική περιοχή και χαρίζει ένα νεανικό πρόσωπο. Η βάση της Mag Le Mieux είναι υαλουρονικό οξύ μεγάλου μοριακού βάρους. Λειαίνει την επιδερμίδα, επαναφέροντας τον χαμένο όγκο και, ταυτόχρονα, καταπολεμά τον μεγαλύτερο εχθρό του Λέοντα, που δεν είναι άλλος από τα σημάδια του χρόνου. Ο Λέων, εξάλλου, δε συμβιβάζεται με τίποτα άλλο από το καλύτερο και η πρωτοποριακή θερεπεία Mag Le Mieux, που υπάρχει αποκλειστικά στα κέντρα ομορφιάς και υγείας EONIA. Μάλιστα, κατατάσσεται στις καλύτερες μη επεμβατικές μεθόδους αντιγήρανσης, αφού ακόμα και οι πιο βαθιές ρυτίδες γίνονται παρελθόν! 

Βρήκατε τη δική σας; 

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι διαυγής, μεθοδικός, ακριβής και χωρίς ενδιαφέρον για επίδειξη ή προσποίηση. Αγαπάει τη δουλειά του και προτιμά να κρίνει ή να κρίνεται από τα αποτελέσματα. Από τα αποτελέσματα κρίνει και την αγαπημένη του θεραπεία με διοξείδιο του άνθρακα Carboxy. Καταπολεμά τις ραγάδες, μειώνει το τοπικό πάχος, βελτιώνει την κυτταρίτιδα και επαναφέρει την ελαστικότητα του σώματος.

Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η χορήγηση διοξειδίου του άνθρακα διαδερμικά έχει θεραπευτικές ιδιότητες και ο Παρθένος, ως γνωστόν, έχει έντονο ενδιαφέρον για θέματα σχετικά με την υγεία, την ομορφιά και την υγιεινή. Πιο συγκεκριμένα, η θεραπεία γίνεται με υποδόρια έγχυση εξατομικευμένων όγκων αέριου CO2. Είναι ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής και χωρίς παρενέργειες. Στην πραγματικότητα, δημιουργεί αγγειογένεση στο σημείο εφαρμογής της, που με τη σειρά της οδηγεί σε καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση. Έτσι, η υφή του δέρματος βελτιώνεται αισθητά, οι ατέλειες μειώνονται και ο Παρθένος συνδυάζει “το τερπόν μετά του ωφελίμου”, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η αισθητική με την ιατρική. 

Ζυγός

Η αίσθηση της ομορφιάς είναι πολύ ανεπτυγμένη στον Ζυγό και η έλξη για το αντίθετο φύλο συνήθως έντονη. Ο Ζυγός πιστεύει στην ομορφιά και θέλει να την υπηρετεί σε οποιαδήποτε ηλικία. Επειδή είναι έντονα κοινωνικός και συντροφικός, σπάνια ζει απομονωμένος. Του είναι, όμως, δύσκολο να συνδέεται με τους άλλους ανθρώπους χωρίς να δείχνει και να αισθάνεται όμορφος και – το κυριότερο – χωρίς να έχει μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Γι’ αυτό και επιλέγει τη θεραπεία Frequency Cavitation! Πρόκειται για μια κλασική μεσοθεραπεία προσώπου, που ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα ανεξαρτήτως ηλικίας. Με τη μόνη διαφορά ότι εγχύεται στο δέρμα μποτουλίνη, που είναι η δραστική ουσία του Botox. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι ρυτίδες μειώνονται, το δέρμα λάμπει και η εμφάνιση γίνεται ακόμα πιο ελκυστική. Αυτό ακριβώς που θέλει κι ο Ζυγός.

Σκορπιός

Κανένα ζώδιο δεν έχει πιο βαθιά και σταθερά συναισθήματα από τον Σκορπιό. Άλλοτε σκληρός με μανιασμένο θυμό και άλλοτε υπερβολικά ευαίσθητος, ένα είναι το σίγουρο. Η συγκινησιακή φύση του είναι έντονη. Το ίδιο έντονες είναι και οι ρυτίδες έκφρασης, πιο έντονες στο μέτωπο, το μεσόφρυο περιμετρικά των ματιών και πάνω από τα χείλη. Ως γνωστόν, ο Σκορπιός δεν κάνει τίποτε μισό και, αφού επιλέξει τις θεραπείες αισθητικής που ταιριάζουν στη φύση του, δεν παρεκκλίνει από τον στόχο του και είναι συνεπής στις συνεδρίες του.

Μια από τις θεραπείες που του ταιριάζουν “γάντι” είναι, φυσικά, η βοτουλονική τοξίνη. Όχι τόσο γιατί η αίσθησή της είναι σαν ένα στιγμιαίο “τσίμπημα”, όσο γιατί είναι ο ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος να εξαλείψει τα σημάδια έκφρασης. Χωρίς χειρουργείο, ώστε να σταματήσει το πρόσωπό του να φαίνεται κουρασμένο και λυπημένο ή πρόωρα γερασμένο.

Τοξότης

Απολαμβάνει τη ζωή στην πληρότητά της και είναι υπέρμαχος της υπερβολής, αφού ό,τι κάνει, το κάνει στο μάξιμουμ. Το ίδιο υπερβολικός είναι και στις διατροφικές του συνήθειες κι ας τρέφει μεγάλη αγάπη για τα σπορ και τον αθλητισμό. Ο Τοξότης είναι απρόσεκτος με τις θερμίδες που καταναλώνει, επειδή γενικά δεν τον ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες. Έτσι, έρχεται συχνά αντιμέτωπος με το πρόβλημα του τοπικού πάχους, της επιδερμικής χαλάρωσης και, φυσικά, της κυτταρίτιδας. Παρότι μπορεί να έχει ξαφνικό πάθος για τα οφέλη και τα αποτελέσματα των αισθητικών θεραπειών, το ίδιο ξαφνικά μπορεί και να τα εγκαταλείψει.

Το μεγάλο στοίχημα του Τοξότη είναι, καταρχήν, να δείξει εμπιστοσύνη στο θεραπευτικό πρωτόκολλο που θα του υποδείξει ο γιατρός. Κι αν χρειάζεται “ταρακούνημα”, τότε η θεραπεία με κρουστικό υπέρηχο (ή αλλιώς Shockwave) είναι σίγουρα η ιδανικότερη επιλογή. Χάρη στα κρουστικά κύματα που δημιουργούνται και μεταδίδονται στους ιστούς με ελεγχόμενη πίεση και συχνότητα, το τοπικό πάχος, η επιδερμιδή χαλάρωση και η κυτταρίτιδα είναι πια παρελθόν! Ακριβώς όπως το τελευταίο χόμπυ που συνεπήρε τον Τοξότη και μετά το παράτησε! 

Αιγόκερως

Το ζώδιο του Κρόνου δεν ανέχεται να περνά απαρατήρητο. Ο Αιγόκερως είναι προσεκτικός, συνετός, ευσυνείδητος και φιλόδοξος και αισθάνεται ολοκληρωμένος, όταν κινεί ο ίδιος τα νήματα. Παρ’ όλα αυτά, το αναίμακτο facelift με νήματα PDO, το εμπιστεύεται εξολοκλήρου στον πλαστικό χειρουργό του και όχι αδίκως, αφού δίνει την εντύπωση ενός χειρουργικού facelift, χωρίς χειρουργείο!

Ειδικές βελόνες με νήμα εισάγονται ανώδυνα στο δέρμα, αφού έχει προηγηθεί η χρήση αναισθητικής κρέμας, και αφαιρούνται, αφήνοντας το νήμα στο σημείο που χρήζει ανόρθωσης. Με την πάροδο του χρόνου, τα βιοδιασπώμενα νήματα απορροφώνται φυσικά από τον οργανισμό. Πρόκειται για μια καινοτόμα τεχνική, όχι μόνο για περιπτώσεις χαλάρωσης προσώπου, αλλά και σώματος αφού, εκτός από το πρόσωπο και τον λαιμό, εφαρμόζεται αναίμακτα και χωρίς τομές σε μπράτσα, κοιλιά, μηρούς και γλουτούς για σύσφιξη και ανόρθωση. Ο Αιγόκερως, ως ζώδιο της γης, είναι λάτρης των πρακτικών λύσεων και τα νήματα PDO αντικαθιστούν επάξια τη χειρουργική ανόρθωση προσώπου και σώματος, που – σε αντίθεση με αυτά – είναι πιο κοστοβόρα και μπορεί να κρύβει κινδύνους επιπλοκών. 

Υδροχόος

Ο τρόπος σκέψης του Υδροχόου είναι πιο ιδεαλιστικός και δεν είναι λίγες οι φορές που θυσιάζει τον εγωισμό του για κάτι μεγαλύτερο, αφού ελκύεται από συντροφιές, ομάδες και ενώσεις. Κατά μία έννοια, ο Υδροχόος είναι πρόθυμος να ενώσει τις δυνάμεις του για έναν κοινό σκοπό. Ακριβώς όπως η θεραπεία Sculptor “ενώνει” τρεις πασίγνωστες μεθόδους αισθητικής, για να πετύχει αναίμακτη σωματογλυπτική. Ραδιοσυχνότητες – διοδικό laser – cavitation.

Το Sculptor υπόσχεται ό,τι ακριβώς και το όνομά του. Να σμιλέψει το σώμα, να δειγείρει τους ινοβλάστες για παραγωγή κολλαγόνου μέσω της ενδοδιαδερμικής μάλαξης και της φωτοδυναμικής και να προάγει τη λεμφική αποσυμφόρηση με τη βοήθεια του cavitation, αποβάλλοντας από τον οργανισμό τοξίνες και ελεύθερες ρίζες. Με άλλα λόγια, “ισχύς εν τη ενώσει”, ακριβώς όπως και το μότο του Υδροχόου. 

Ιχθύς

Ο τελευταίος εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου είναι ένα εύπλαστο ζώδιο με δυνατή φαντασία και την ικανότητα να απορροφά την αύρα και την ενέργεια των άλλων ζωδίων και να τις μετουσιώνει σε κάτι δικό του. Ο Ιχθύς σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου. Ακριβώς όπως το δέρμα είναι ένα δυνατό όργανο που αναπλάθεται καθημερινά με τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων στη βασική στοιβάδα της επιδερμίδας.

Έτσι, καμία θεραπεία δεν του ταιριάζει καλύτερα από τη θεραπεία με AHA που χρησιμοποιεί τη δύναμη των υδροξυοξέων. Έτσι, πετυχαίνει αναζωογόνηση, απολέπιση, ενυδάτωση, σύσφιξη και ανάπλαση της επιδερμίδας. Τα α-υδροξυοξέα είναι φυσικά οξέα που βρίσκονται σε φυσικές τροφές, όπως τα εσπεριδοειδή, το γάλα και τη ζάχαρη και σε μικρές ποσότητες χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά για την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων, των μαύρων στιγμάτων και των σημαδιών από την επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος. Η θεραπεία με AHA εισχωρεί ακόμα βαθύτερα και πυροδοτεί την ανάπλαση του δέρματος, γιατί αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα, από μόνη της, να αναγεννά καινούργια κύτταρα σε ένα αέναο μηχανισμό, που δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος. Ακριβώς, δηλαδή, όπως ο κύκλος της ζωής!