Image Alt

Eonia

πλαστική

Η πλαστική αισθητική χειρουργική είναι ένα κομμάτι που απασχολεί όλο και συχνότερα όλο και περισσότερους!

Τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί άνοδος στη ζήτηση αλλά και στην προσφορά πλαστικών αισθητικών επεμβάσεων. Ο λόγος είναι απλός. Οι ταχύτατοι ρυθμοί ζωής απαιτούν και όλοι οι τομείς που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο να κινούνται με τους ίδιους ρυθμούς.

Η μεγαλύτερη ζήτηση λοιπόν, είχε ως αποτέλεσμα την εξέλιξη των πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων σε επίπεδο μεθοδολογίας, αποθεραπείας αλλά και αποτελεσμάτων!

Συλλέξαμε και σας απαντάμε στις πιο συχνές ερωτήσεις σας που αφορούν την πλαστική αισθητική χειρουργική!

Η ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεση σας να απαντήσει όλες σας τις ερωτήσεις και να λύσει κάθε σας απορία! Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσει μαζί σας κάποιος συνάδελφος μας μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα που ακολουθεί!

Ρωτήσατε και σας απαντούμε!

Ποιες πλαστικές αναλαμβάνετε;

Η ΕΟΝΙΑ αναλαμβάνει σχεδόν τις περισσότερες από τις επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής. Κοντά μας μπορεί κάποιος να κάνει, κοιλιοπλαστική, βραχιονοπλαστική, λίφτινγκ προσώπου, ανόρθωση μετώπου, ανόρθωση οφρύων, ρυτιδεκτομή, ωτοπλαστική, βλεφαροπλαστική, ρινοπλαστική, ανόρθωση μαστών -μαστοπηξία , γυναικομαστία, αυξητική μαστών, εισολκη θηλών, ανεστραμμένες θηλές, μειωτική μαστών, αιδοιοπλαστική, χειλεοπλαστική, ανόρθωση γλουτών, αυξητική γλουτών, ανόρθωση μηρών μηροπλαστική!

Τι είναι η ωτοπλαστική;

ωτοπλαστική

Η πλαστική επέμβαση ωτοπλαστικής αφορά σε επεμβάσεις που αντιμετωπίζουν τα αφεστώτα ώτα, ασυμμετρίες, πεταχτά λοβία, τραυματισμούς και όγκους στα αυτιά.

Η διάρκεια είναι 60-90 λεπτά και τα ράμματα αφαιρούνται στις 7 με 12 ημέρες.

Στο μεταξύ μπορείτε να συνεχίσετε τις περισσότερες από τις δραστηριότητες σας!

Τι είναι η κοιλιοπλαστική;

κοιλιοπλαστικηΗ πλαστική επέμβαση κοιλιοπλαστική αφορά σε επεμβάσεις που διορθώνουν τη χάλαση του δέρματος της κοιλιάς καθώς και τη σύσφιξη των κοιλιακών μυών.

Μετά από πολλαπλές εγκυμοσύνες ή απώλεια βάρους, το πλεονάζον δέρμα και λίπος στην κατώτερη περιοχή της κοιλιάς αφαιρείται. Πολλά είδη κοιλιοπλαστικής (κλασική, μίνι, κυκλοτερής, ανάστροφη κλπ). Το τελικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται σε 3 μήνες.

Ο χειρουργικός χρόνος που απαιτείται είναι περίπου 2-3 ώρες, τα ράμματα αφαιρούνται σε 12-14 ημέρες.

Τι είναι η βλεφαροπλαστική;

βλεφαροπλαστικηΗ πλαστική επέμβαση βλεφαροπλαστικής αφορά σε επεμβάσεις που αντιμετωπίσουν δερματική χαλάρωση των βλεφάρων , ασσυμετρίες, πρόπτωση λίπους ειδικά στο κάτω βλέφαρο και ρυτίδες των κάτω βλεφάρων.

Ο χρόνος εκτέλεσης είναι περίπου 60 λεπτά και αφαίρεση των ραμμάτων γίνεται σε 5-7 ημέρες!

Τι είναι η ανόρθωση μαστών;

ανόρθωση στηθουςΗ πλαστική επέμβαση ανόρθωσης μαστών είναι η επέμβαση που αντιμετωπίζει πτωτικούς μαστούς με ικανοποιητικό όμως μέγεθος και ποσότητα αδένα. Τέτοιου είδους πρόβλημα μπορεί να προϋπάρχει ή να δημιουργηθεί μετά από τεκνοποιήσεις/θηλασμό. Η ανόρθωση μπορεί να συνδυαστεί με αυξητική (με χρήση ενθέματος σιλικόνης) ειδικά σε περιπτώσεις που το ζητούμενο είναι η πληρότητα του άνω πόλου. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό περίπου στους 3 μήνες μετά την υποχώρηση των οιδημάτων.

Ο χειρουργικός χρόνος είναι περίπου 2-3 ώρες.

Τι είναι η ρινοπλαστική;

ρινοπλαστικηΗ πλαστική χειρουργική ρινοπλαστική αφορά σε επεμβάσεις που αντιμετωπίζουν αισθητικές και λειτουργικές διαταραχές της μύτης( διόρθωση του ύβου-ράχης, ακρορινίου, ρινικών κογχών και ρινικών βαλβίδων). Η ρινοπλαστική μπορεί να γίνει με την ανοικτή ή την κλειστή μέθοδο.

Ο χειρουργικός χρόνος που απαιτείται είναι περίπου 90-180 λεπτά.

Τι είναι η βραχιονοπλαστική;

βραχιονοπλαστικηΗ πλαστική επέμβαση βραχιονοπλαστική είναι μια επέμβαση που αντιμετωπίζει τη χαλάρωση και την πτώση του δέρματος στην περιοχή των βραχιόνων, Οι ασθενείς προσέρχονται μετά από μεγάλη απώλεια βάρους, σε προχωρημένη ηλικία ή μετά από λιποαναρρόφηση στην περιοχή. Η βραχιονοπλαστική μπορεί να είναι περιορισμένη ή εκτεταμένη ανάλογα με την έκταση της χαλάρωσης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό σε 3 μήνες παράλληλα με την υποχώρηση των οιδημάτων.

Αναισθησία: Γίνεται με γενική αναισθησία και σπανιότερα με τοπική και μέθη.

Χειρουργικός χρόνος: Περίπου 2-3 ώρες ανάλογα με την έκταση.

Έχετε και άλλες απορίες για την πλαστική χειρουργική;

Τι είναι η ανόρθωση γλουτών;

ανόρθωση γλουτώνΗ πλαστική επέμβαση ανόρθωση γλουτών η επέμβαση που αντιμετωπίζει τη χαλάρωση και την πτώση του δέρματος στην περιοχή των γλουτών. Οι ασθενείς προσέρχονται μετά από μεγάλη απώλεια βάρους, σε προχωρημένη ηλικία ή λιποαναρρόφηση στην περιοχή. Η ανόρθωση μπορεί να γίνει σε συνδυασμό με την τοποθέτηση γλουτιαίων ενθεμάτων (βραζιλιάνικα οπίσθια).

Αναισθησία: Γίνεται με τοπική αναισθησία

Χειρουργικός χρόνος: 3 ώρες

Τι είναι το Lifting - Ρυτιδεκτομή;

faceliftΑφορά σε επέμβαση που αντιμετωπίζει τη δερματική χάλαση, την απώλεια ελαστικότητας και την απώλεια του μυϊκού τόνου στο κατώτερο 1/3 του προσώπου και του λαιμού. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές όπως η ολική ρυτιδεκτομή ή η μίνι ρυτιδεκτομή.

Ο χειρουργικός χρόνος που απαιτείται είναι περίπου 3-4 ώρες.

Τι είναι η ανόρθωση μετώπου;

ανόρθωση μετωπουΗ πλαστική επέμβαση ανόρθωση μετώπου αφορά σε επέμβαση που διορθώνει τη χάλαση , τις μόνιμες και έντονες ρυτίδες του μετώπου και την πτώση των οφρύων. Το τελικό αποτέλεσμα είναι εμφανές σε 3 μήνες.

Ο χειρουργικός χρόνος που απαιτείται είναι περίπου 2 ώρες και η αφαίρεση των ραμμάτων γίνεται σε 10-12 ημέρες

Τι είναι η ανόρθωση οφρύων;

Η πλαστική επέμβαση ανόρθωση οφρύων αφορά σε επεμβάσεις που αντιμετωπίζουν ασυμμετρίες στα φρύδια είτε από τραυματική είτε από συγγενική αιτιολογία.

 

Ο χειρουργικός χρόνος που απαιτείται είναι περίπου 60-90 λεπτά

Τι είναι η γυναικομαστία;

γυναικομαστιαΗ πλαστική επέμβαση γυναικομαστία είναι η επέμβαση που αντιμετωπίζει την ύπαρξη υπερπλαστικού μαζικού αδένα ή και λίπους στον ανδρικό μαστό. Στην πρώτη περίπτωση διενεργείται υποδόρια εκτομή του αδένα και στη δεύτερη λιποαναρρόφηση. Όταν συνυπάρχουν οι περιπτώσεις, εφαρμόζονται ταυτόχρονα και οι δύο τεχνικές. Για ιδιοπαθή γυναικομαστία ακολουθείται ορμονική και φαρμακευτική αγωγή ενώ είναι απαραίτητος πλήρης εργαστηριακός έλεγχος ειδικά σε αγόρια στην εφηβεία. Είναι πιθανή η αυτόματη βελτίωση ή ακόμα και η ίαση. Σε εκτεταμένες περιπτώσεις μπορεί να απαιτηθεί μειωτική μαστών.

Ο χειρουργικός χρόνος που απαιτείται είναι περίπου 1-2,5 ώρες

Τι είναι η αιδοιοπλαστική;

αιδοιοπλαστικηΟι πλαστικές επεμβάσεις αιδοιπλαστική – χειλεοπλαστική είναι επεμβάσεις που αντιμετωπίζουν την επιμήκυνση ή υπερτροφία των μικρών χειλέων, τα μικρά σε μέγεθος(υποπλαστικά) μεγάλα χείλη, τα υπερπλαστικά μεγάλα χείλη, την υπερλίπωση του εφηβαίου κλπ. Οι ανατομικές αυτές διαταραχές προκαλούν εκτός από αισθητικά προβλήματα και λειτουργικά όπως δυσπαρευνία. Επίσης, οι διαταραχές μπορούν να είναι αμφίπλευρες ή όχι.

Ο χειρουργικός χρόνος που απαιτείται είναι 1-3 ώρες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και συχνά συνδυάζονται με υαλουρονικά όγκου ή ξηρότητας κόλπου.

Η ομάδα μας είναι στη διάθεση σας για να λύσει όλες σας τις απορίες!