Image Alt

Eonia

αναίμακτη λιποαναρρόφηση

Σκέφτεσαι τη λιποαναρρόφηση στην περιοχή της κοιλιάς; Σου δίνουμε 10 λόγους για να σταματήσεις να το σκέφτεσαι και να το κάνεις!

H κοιλιά είναι συνήθως η περιοχή του σώματος που συσσωρεύει το περισσότερο λίπος και η λιποαναρρόφηση έχει αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Να σμιλεύσει το σώμα, αφαιρώντας το πλεονάζον λίπος, που αντιστέκεται στην υγιεινή διατροφή και άσκηση. 

Βέβαια, για χρόνια, η λιποαναρρόφηση φορούσε την ταμπέλα της “επεμβατικής μεθόδου”, και ως ένα βαθμό παραμένει, αλλά μόνο ως ένα βαθμό. Πλέον, έχει ξορκίσει μακριά τον φόβο του νυστεριού και έχει εξελιχθεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Έτσι, γίνεται ανώδυνα, αναίμακτα και με ακόμη περισσότερη ασφάλεια από την κλασική λιποαναρρόφηση, εξασφαλίζοντας όμως το ίδιο αποτέλεσμα με την προκάτοχό της! 

Ξεχάστε, λοιπόν, ό,τι γνωρίζατε για την κλασική λιποαναρρόφηση. Διαβάστε 9+1 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την αναίμακτη λιποαναρρόφηση κοιλιάς:

 1. Μια συνεδρία υποβοηθούμενης λιποαναρρόφησης με νερό ή με χρήση laser είναι αρκετή για να καταπολεμήσει μόνιμα το τοπικό πάχος στην κοιλιά!
 2. Η λιποαναρρόφηση με laser ρευστοποιεί το λίπος με τη βοήθειας της οπτικής ίνας. Αντί να προκαλεί ρήξη των αιμοφόρων αγγείων, όπως συνήθως. Δηλαδή, δεν προκαλεί την ίδια ένταση μετεγχειρητικού πόνου με την κλασική τεχνική, αφού μειώνει τα οιδήματα, τα αιματώματα και τους μώλωπες.
  1. Το ίδιο και η υποβοηθούμενη λιποαναρρόφηση με νερό. Δρα στοχευμένα στον υποδόριο ιστό της κοιλιάς, εκεί όπου εντοπίζεται το πρόβλημα. Δεν τραυματίζει τους περιβάλλοντες ιστούς και ελαχιστοποιεί την πιθανότητα αιμορραγίας.
 3. Η αναίμακτη λιποαναρρόφηση κοιλιάς γίνεται ακόμα και στο ιατρικό ινστιτούτο ομορφιάς, σε άσηπτες συνθήκες, με τοπική αναισθησία.
 4. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός και ο ασθενής επιστρέφει την ίδια μέρα στο σπίτι του και την επόμενη κι όλας μέρα στη δουλειά του!
λιποαναρρόφηση

Εάν δεν έχετε πειστεί ακόμη πάμε και στους παρακάτω λόγους:

 1. Οι τομές απ’ όπου περνούν οι κάνουλες της λιποαναρρόφησης είναι τόσο μικρές, που με την πάροδο του χρόνου δεν αφήνουν σημάδια.
 2. Οι αναίμακτες τεχνικές λιποαναρρόφησης κοιλιάς (Body Jet Eco και Smart Lipo) ενεργοποιούν τους ινοβλάστες για παραγωγή κολλαγόνου. Εκτός από απώλεια τοπικού λίπους, προσφέρουν σύσφιξη της περιοχής. Επίσης, καταπολεμούν τη χαλάρωση που, ενδεχομένως να αντιμετωπιζόταν με κοιλιοπλαστική.
 3. Η αναίμακτη λιποαναρρόφηση κοιλιάς ενδείκνυται ακόμα και για λιπογλυπτική. Για μεταφορά δηλαδή του λίπους που αναρροφήθηκε σε άλλα σημεία του σώματος με σκοπό να διορθώσει δυσαναλογίες και ασυμμετρίες. 
 4. Παρότι ολοκληρώνονται σε ένα διάστημα 1-3 μηνών, τα αποτελέσματα της αναίμακτης λιποαναρρόφησης κοιλιάς είναι άμεσα ορατά και, φυσικά, μόνιμα. Το πρόβλημα του τοπικού πάχους στην κοιλιά εξαφανίζεται οριστικά. Ακόμα κι αν μετά την  επέμβαση ο ασθενής πάρει βάρος, το λίπος θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα στο σώμα του, αφήνοντας ανέγγιχτη την περιοχή της κοιλιάς.
 5. Η αναίμακτη λιποαναρρόφηση κοιλιάς αντενδείκνυται σε υπερβολικά υπέρβαρα άτομα. Τα άτομα αυτά θα πρέπει να προβούν πρώτα σε δίαιτα (ή σε άλλη επέμβαση αδυνατίσματος) και μετά να προχωρήσουν στη συγκεκριμένη επέμβαση.

Αν πάλι, δεν είστε λάτρεις των επεμβατικών μεθόδων, αλλά θέλετε να καταπολεμήσετε το τοπικό πάχος στην κοιλιά, υπάρχει λύση! Η κρυολιπόλυση, η λιποδιάλυση με στοχευμένους υπερήχους Lipofight. Η πρωτοποριακή θεραπεία Liporobot. Η μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις μη χειρουργικές μεθόδους, που σμιλεύουν το σώμα, εξαλείφοντας το περιττό λίπος! 

Η ομάδα μας είναι στη διάθεση σας για να σας
προτείνει τις λύσεις που ταιριάζουν στο δικό σας σώμα και να σας λύσει
φυσικά όλες σας τις απορίες!