Image Alt

Eonia

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Αν σκέφτεστε να κλείσετε το πρώτο σας ραντεβού για κρυολιπόλυση, αλλά έχετε απορίες, παρακάτω θα βρείτε όλες τις απαντήσεις που ζητάτε για την πιο σύγχρονη μέθοδο απώλειας λίπους!

Γιατί ονομάζεται η κρυολιπόλυση “αναίμακτη λιποαναρρόφηση”;

Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που δεν απαιτεί χειρουργείο, ούτε χρόνο αποθεραπείας. Μπορεί να έχει, όμως, τα ίδια αποτελέσματα με την κλασική λιποαναρρόφηση, αφού καταστρέφει τα λιποκύτταρα στις υπό θεραπεία περιοχές, τα οποία σταδιακά αποβάλλονται διά της λεμφικού οδού.

 

Πώς λειτουργεί η κρυολιπόλυση;

H σύλληψή της οφείλεται στη διαπίστωση πως τα λιποκύτταρα είναι ευαίσθητα στο ψύχος και είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιων μελετών που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της. Ειδικότερα, δυο κεφαλές εφαρμόζονται στην υπό θεραπεία περιοχή, που αναρροφούν και παγώνουν το περιττό λίπος στους -5 έως – 9 βαθμούς. Τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται, αποπίπτονται και αποβάλλονται τελικά από το σώμα με φυσιολογικό τρόπο.

 

Τι αίσθηση έχει ο ασθενής κατά τη διάρκεια της θεραπείας;

Είναι μια ήπια ενόχληση που οι άνθρωποι φαίνεται να ανέχονται αρκετά καλά. Στην πραγματικότητα, η διαδικασία της κρυολιπόλυσης είναι τόσο χαλαρή που οι ασθενείς μπορούν να φέρουν φορητούς υπολογιστές για να κάνουν δουλειά, να απολαύσουν μια ταινία ή απλά να χαλαρώσουν στο κινητό και να ξεκουραστούν. Επειδή πρόκειται για μια μη επεμβατική διαδικασία, οι κίνδυνοι, συγκριτικά με την κλασική λιποαναρρόφηση, είναι μηδαμινοί, εκτός από μια αίσθηση μουδιάσματος στην πάσχουσα περιοχή που μπορεί να αισθάνεται ο ασθενής μετά το πέρας της θεραπείας, η οποία υποχωρεί μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες. Όπως ακριβώς και το ερύθημα, μια κοκκινίλα δηλαδή που μπορεί να σχηματιστεί στην υπό θεραπεία περιοχή. Γενικά, η κρυολιπόλυση είναι μια πολύ ανεκτή θεραπεία και αφήνει λιγότερα περιθώρια για ανθρώπινο λάθος όσον αφορά την αφαίρεση λίπους, αφού ένα μηχάνημα ελεγχόμενης ψύξης κάνει όλη τη δουλειά!

 

Τι αποτελέσματα έχει;

Δεδομένου ότι ο οργανισμός αργεί να μεταβολίσει τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα, το αποτέλεσμα της κρυολιπόλυσης, παρότι εμφανές μετά το πέρας της θεραπείας, ολοκληρώνεται μετά τον πρώτο μήνα και είναι μόνιμο, αφού η κρυολιπόλυση μειώνει τον αριθμό των λιποκυττάρων και όχι το μέγεθός τους, όπως π.χ. η δίαιτα. Με άλλα λόγια, το λίπος δε θα ξανασυσσωρευτεί στο ίδιο σημείο, στην περίπτωση αύξησης του σωματικού βάρους! Το σίγουρο είναι πως θα συμβεί τελικά μια 25% μείωση λίπους στην υπό θεραπεία περιοχή.

 

Πόσο κοστίζει η κρυολιπόλυση;

Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε προσφορά, μπορείς να τη δεις εδώ!

Το κόστος της θεραπείας εξαρτάται από το σημείο εφαρμογής της και από τον αριθμό των συνεδριών που θα σας υποδείξει ο γιατρός σας. Εξάλλου, εκτός από κοιλιά, που είναι η συνηθέστερη περιοχή στο σώμα με πλεονάζον λίπος, η κρυολιπόλυση μπορεί να εφαρμοστεί επίσης σε γλουτούς, περιφέρεια μέσης και βραχίονες, οπότε μπορείτε να συνδυάσετε ακόμα και διαφορετικά σημεία σε μία συνεδρία. Αν ο γιατρός θεωρήσει απαραίτητες παραπάνω από μία συνεδρίες για την καταπολέμηση του τοπικού λίπους, εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας για ένα ολοκληρωμένο πακέτο κρυολιπόλυσης! Το σίγουρο είναι πως θα σας στοιχίσει πολύ λιγότερο από μια κλασική λιποαναρρόφηση – όχι μόνο σε χρήμα, αλλά και σε χρόνο, αφού δε θα χρειαστεί ούτε να λείψετε από τη δουλειά, ούτε να κάνετε τίποτα ιδιαίτερο μετά, εκτός από το να πίνετε άφθονο νερό και να προσέχετε τη διατροφή σας. Μη ξεχνάτε πως το Coolsculpting, το μηχάνημα κρυολιπόλυσης που εφαρμόζεται στα ιατρεία μας, είναι το μοναδικό μηχάνημα αναίμακτης λιποδιάλυσης, που έχει πάρει έγκριση από τον FDA!

Post a Comment