Διάγνωση

Διάγνωση

«ΑΡΧΗ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ»

Η αρχή για το ταξίδι στον κόσμο της eonia ομορφιάς είναι η σωστή διάγνωση και σκιαγράφηση των αναγκών του κάθε ανθρώπου που έρχεται κοντά μας!

Ο καθορισμός της κατάλληλης θεραπείας είτε στο τομέα του προσώπου είτε του σώματος έγινε αντικείμενο μελέτης στην επιστημονική ομάδα του eonia και καταλήξαμε στην εφαρμογή διαγνωστικών δοκιμαστικών πριν την εφαρμογή.Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να εγγυηθούμε το αποτέλεσμα και να χαρίσουμε τη σιγουριά που θέλει κάθε άνθρωπος ότι θα καταφέρει να πιάσει τον προσωπικό του στόχο!

Πρόσωπο

Το Eonia Face Diagnosis είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος δερμοανάλυσης που μπορεί να δώσει ασφαλή στοιχεία για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του δέρματος.Λειτουργεί με την χρήση τριχρωματικού φωτός (RedGreenBlue-RGB) και ασφαλούς υπεριώδους ακτινοβολίας (UV). Έχει τη δυνατότητα να δώσει ποιοτικά στοιχεία για:
- Επίπεδο ενυδάτωσης
- Επίπεδα κολλαγόνου και ελαστίνης
- Βαθμός φωτογήρανσης - Εντοπισμός ευρυαγγειών και διχρωμιών

Η μέθοδος διάγνωσης είναι απολύτως ασφαλής και τα ευρήματά της είναι πολύτιμα στοιχεία για τον καθορισμό των θεραπειών που θα προταθούν.

Σώμα

Η προσπάθεια για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικού ή του ολικού πάχους,της χαλάρωσης, της κυτταρίτιδας κ.λ.π έχει βρει ένα μοναδικό σύμμαχο στην πρωτοποριακή μέθοδο bioanalyzer που υπάρχει αποκλειστικά στο eonia. Το ανθρώπινο σώμα έχει ένα εξαιρετικά πολύπλοκο μηχανισμό λειτουργίας και πλέον είναι εφικτό όλες τιμές των βασικών λειτουργιών του να είναι μετρήσιμες.

Με τη μέθοδο βιοδιάγνωσης είναι δυνατόν να «διαβαστούν»οι ανάγκες του σώματος,να μετρηθεί ο ρυθμός μεταβολισμού και να καταρτιστεί ένα πρόγραμμα με συνδυασμούς θεραπειών που θα ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του καθενός.